Zeki Akkum Diyarbakır Bahçeci mi İstanbul Bahceci mi

Ee ozman niye gidiyrouz direk bizi adetin 2.gunu cagirsjn ne kadar saçma sonuçta ozmanda bişey yapmiyo muayene ediyo iğne veriyo okadar sence misafirhanede kalaymmi çünkü cuma gidicezya pazartesi günü adetin ikinci günü olucak bı hafta sonu için sence geri dönmeye gerek varmiki yoksa evemi gitsem
Canım ama ön görüşme yapıcan sıkıntını anlatıcan tahlillerini göstericen belki hemen tüp bebeye karar vermiycek senden tahlil falan isteyecek

Canım ama ön görüşme yapıcan sıkıntını anlatıcan tahlillerini göstericen belki hemen tüp bebeye karar vermiycek senden tahlil falan isteyecek
Bizde gittik ön görüşme ücretsizdi biz Direk Uroloji uzmanına gittik eşiminde benim de tahlillerime baktı eşimden tahlil istedi onları yaptırdık sonra ilaç yazdı 6 aylık bi tedavi süreci başlattı o zamana kadar kendiliğinden olur dedi olmazsa Tüp bebek yaparız bu 6ayda 2ayda bir tahliller istedi gelmeniz gerek yok dedi tahlil yaptırıp bana atın dedi bize 6 ay sonra ilk denemeyi yaptılar

Bu dördüncü denemem di canım 2 embriyo transfer edilmişti herşey çok iyi gidiyor gibiydi ve tüm belirtiler vardı haddinden fazla hemde
Off ne bilim canım ne deyim ki bu öyle bir hiss ki sanki varda kayb etmiş gibi oluyorsun 14gün içinde gibi hiss ediyorsun ama sonra yok oluyor bi boşluğa düşüyon sanki biri geldide aldı senden öyle hiss ediyorsun

Off ne bilim canım ne deyim ki bu öyle bir hiss ki sanki varda kayb etmiş gibi oluyorsun 14gün içinde gibi hiss ediyorsun ama sonra yok oluyor bi boşluğa düşüyon sanki biri geldide aldı senden öyle hiss ediyorsun
Aynen tam olarak onu hissediyorum.Birden herşey kesildi gibi tüm belirtiler ağrılar gitti beni bırakıp gittiler gibi bilmiyorum.İkisinden biri de olsa tutardı diyorum bunu sadece yaşayan anlar teselli vermeye çalışanlarla konuşmak bile istemiyorum.

Aynen tam olarak onu hissediyorum.Birden herşey kesildi gibi tüm belirtiler ağrılar gitti beni bırakıp gittiler gibi bilmiyorum.İkisinden biri de olsa tutardı diyorum bunu sadece yaşayan anlar teselli vermeye çalışanlarla konuşmak bile istemiyorum.
Aynen canım insan kimseyle konuşmak istemiyor yalnız kalmak istiyor😞😞

Canım gerçekten seni çok iyi anlıyorum bal teselli olarak görme bn neler neler yaşadım bu süreç zaten yıprattıgi yetmezmiş gibi bide olumsuz olunca insan daha kötü oluyo ama daha adet olmamıştım oyzuden adet olunca kendini uzuyorsan uz içine atmaktan ığdır daha kanaman yok daha erken oyzuden diyorum sana üzme kendini diye

Hnimlarrr neden
O zaman benimde negatif canım 😞😞bende de senin gibi adet sancısı kramp falan var lekelenme kanama yok
Ayy kizlar neden böyle yapiyosunuz bakın bende ozman hiç tedaviye gitmeyeyim negatif cikicaksa böyle modunuzu düşünüyorsunuz daha adet olmamissiniz hemen karalar bagladiniz yemin ederim bn aşılamada lekelenmem varken bile acaba yerleşme kanaması diye kendimi o moda soktum adet oldum hala inanmadım bile düşünün siz

Hnimlarrr neden

Ayy kizlar neden böyle yapiyosunuz bakın bende ozman hiç tedaviye gitmeyeyim negatif cikicaksa böyle modunuzu düşünüyorsunuz daha adet olmamissiniz hemen karalar bagladiniz yemin ederim bn aşılamada lekelenmem varken bile acaba yerleşme kanaması diye kendimi o moda soktum adet oldum hala inanmadım bile düşünün siz
Yok canım git pes etmek yok bizde pes etmiycez Allaha sığındık en doğrusunu o bilir nasibimiz ne zaman Allah bilir İnşallah en kısa zamanda nasip etsin Rabbim hepimize 🤲

Back
X