Zeki Akkum Diyarbakır Bahçeci mi İstanbul Bahceci mi

Eklentiler

• IMG-20220909-WA0014.webp
    IMG-20220909-WA0014.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 96
Kızlaarr çok şükür Allahıma inanamıyorum pozitif kızlar çok çok şükürler olsun Rabbime İnşallah Allah sizlerede tatdırsın bu güzel duyguyu
Allhim yaa ne kadar mutlu oldum değer neden yazmiyooo cokk sevjndimm valla bende diyorum bu negatifmi ciktida yazmiyo 🤭🤭🤭🥰🥰ayy inşallah rabbim bizede nasip eder belirtilerin varmı canim

Allhim yaa ne kadar mutlu oldum değer neden yazmiyooo cokk sevjndimm valla bende diyorum bu negatifmi ciktida yazmiyo 🤭🤭🤭🥰🥰ayy inşallah rabbim bizede nasip eder belirtilerin varmı canim
İnşallah canım İnşallah Rabbim nasip etsin sizlerede bizim gibi isteyen her kese İnşallah 🤲

İnşallah canım İnşallah Rabbim nasip etsin sizlerede bizim gibi isteyen her kese İnşallah 🤲
İnsallh inslqlh vall çok sevindim gerçekten belirtin varmı suan
Değerler yarın çıkacakmış canım doktor da diyor ilaçlarına devam et ama değerleride görmemiz lazım İnşallah yarın değerler güzel çıkar
Güzel güzel çıkar çok şükür şuan pzoitifi aldın inşa ilerleyiside güzel olur sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabbim

İnsallh inslqlh vall çok sevindim gerçekten belirtin varmı suan

Güzel güzel çıkar çok şükür şuan pzoitifi aldın inşa ilerleyiside güzel olur sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabbim
İnşallah canım İnşallah Rabbim hepimize tattırsın bu güzel duyguyu
Canım adet sancısı gibi sancım var kramp giriyor sanki bazen rahmime bide dün akşam ayağa kalktım belim ağrıdı sanki nelimi aşağıya doğru çekiyorlar dı ama sadece dün akşam öyle oldu

İnşallah canım İnşallah Rabbim hepimize tattırsın bu güzel duyguyu
Canım adet sancısı gibi sancım var kramp giriyor sanki bazen rahmime bide dün akşam ayağa kalktım belim ağrıdı sanki nelimi aşağıya doğru çekiyorlar dı ama sadece dün akşam öyle oldu
Yaa insallh bebiş büyür sağlıkla ins bizde güzel haberler alırız bende bu ay tuhafim hamile gibi hissediyorum zor normal yolla ama öyle gibiyim inşallah yanilmam dua et bize

Kızlaarr çok şükür Allahıma inanamıyorum pozitif kızlar çok çok şükürler olsun Rabbime İnşallah Allah sizlerede tatdırsın bu güzel duyguyu
Canım masAllah çok sevindim vallahi ya Rabbim hayırlı bir hamilelik hayırlı bir doğum hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin ya 🥰🥰

İnşallah canım benim 3cü canım ama 2ci transfer olmadan kovid testi pozitif çıktı yarım kaldı o yüzden bu 2ci transferim
Bu sefer sürecim çok uzun oldu canım sağ olsun doktorum çok ilgilendi çok uğraştık yumurta toplandı ama bana dedi taze transfer yapmıycam Rahim dinlendirme yaptı 5ci güne ulaştı yumurtamız donduruldu banada cetrotide verdı doktorum transferdrn sonra 3gün yaptım adet oldum adetimin 2ci günü bi daha gittim kontorule rahim kalınlığına falan baktı yine kan tahlili falan yaptı yani çok uzun bi süreç oldu canım ilkinde 15gün falan oldu 3cü gün embriyo transferi oldum ama 5ci gün embriyosu daha kaliteli oluyormuş

Yaa insallh bebiş büyür sağlıkla ins bizde güzel haberler alırız bende bu ay tuhafim hamile gibi hissediyorum zor normal yolla ama öyle gibiyim inşallah yanilmam dua et bize
Zor deyil canım ben çok duydum öyle umudunu kayb etme İnşallah bu ay hiss ettiğin gibi olur canım İnşallah hamilesindir🤲olmasa da üzülme çünkü zaten tüp bebeye gitmeyi düşünüyorsun ben bu tüp bebeye gelmeyi planladım doktorum da adet ol gel dedi ay şansa adet olmadım normal de gecikmezdi her ay düzenli olurdum ya test yapıyorum yok kendimi hamile gibi hiss ediyorum doktoruma söyledim adet söktürücü yazdı adet ol gel dedi etrafımdakiler içme diyor belki hamilesin çıkmıyor diyorlar bekle 15gün oldu canım çıkmadı artık içtim adet söktürücü sadece 2tane içtim akşam bide onun sabahı hemen adet oldum

Back
X