zel Levent Hastanesi..

realist34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2008
274
2
96
Adana
Kızlar dogumumu rabbımınde ıznıyle levent hastanesınde yapmak ıstıyorum...

bu konuda tavsıyelerınız nelerdır yardımcı olursanz cok sevınırm:emir_bebek:

4.leventteki levent hastanesi mi. yıllardır gideriz biz oraya. bende gidip görüşmek istiyorum bu günlerde.
doktorun kim. muayenelere gidiyo musun. memnun musun. doğum için görüştün mü hiç.

yok canım gıdıcem yarın ..evet 4.leventte ...şebnem hanım doktorum ...
bakalım yarın gorucez ısallah :):)
sen ne ıcın gıdeceksın dogummu ?

yok canım gıdıcem yarın ..evet 4.leventte ...şebnem hanım doktorum ...
bakalım yarın gorucez ısallah :):)
sen ne ıcın gıdeceksın dogummu ?

evet doğum için görüşücem. 22 haftalığım şuan. sen ne kadarlıksın.. şuan başka bi hastaneye gidiyorum ama doğumu orda yapmıycam büyük ihtimal. özel levent işyerime de evime de çok yakın. ben orda daha önce kist tedavisi olmuştum cengiz bey di galiba. ama en az 6 yıl oldu.
şebnem hanım muayene oldun mu sen hiç. sen benden öncegideceksin sanırım. fikirlerini paylaşır mısın....

kontrolumuze gttk..şebnem hanımın ılgısı ve guleryuzu gercekten bızı ıhya ettı :) kadını gorunce tum korkularım gıdıyor cok tatlı bır dılı var...ve cokta detaylı anlatıyor herseyı ..gercekten tavsıye edıyorm sahsen bız cok memnun kaldık...)
aman masallah dıyelım..

arkadaslar hatta ve hatta hastanedekı tum personelın ılgısınden memnun kaldık...
bilginize...hıc tereddt etmeyın bence...

arkadaslar hatta ve hatta hastanedekı tum personelın ılgısınden memnun kaldık...
bilginize...hıc tereddt etmeyın bence...

canım ne zamandır bakıyodum gittin mi diye merak ediyorum. çok problemli bi hastane değil ben çok iyi biliyorum zaten hastaneyi. hatta tadilat falan olmuş galiba. gelip odalarına bakın demişlerdi bana. sen ayrıntı konuştun mu. doğum fiyatlarını falan. odaları gezdin mi. benim temmuzun ilk haftası kontrolüm. büyük ihtimal randevu alıcam.. görüşürüz tekrar..

evet canım cok cok kısa bı sure once tadılattan cıkmıs hastane..ve dısarıdan goruldugu gıbı degıl ıcerı gayet temız ve samımı bildigin üzre :)..dogum fıyatlarını esım sormustu ; normal :4000 ytl sezeryanda bu cıvarmıs cok bır fark yok demısler ..

:sm_confused:arkadaşlar ben 9 aydır levent hastanesine gidiyorum. hastane tamamen yenilendi. doktorum sebnem hanım ve cok memnunun.cok seker bir doktor herşeyı anlatıyor. ilk cengız beye gitmiştim ama mennun kalmadım degıstırdım. bu arada normal dogum 1500 sezeryan 2 civarı

ben cok saskınım suan acıkcası ..esıme normal 4 sezeryan 4.5 felan demısler....canm sen nerden ogrendın bu fıyatları ?
evet sebnem hanımdan bende cok memnunum...saolsun herseyı anlatıyor bende drumdan memnun olmadıgım ıcın degıstırdım daha once baska bır özel hastneye gıdıyordum...ama burdan memnunum sukur..

ben cok saskınım suan acıkcası ..esıme normal 4 sezeryan 4.5 felan demısler....canm sen nerden ogrendın bu fıyatları ?
evet sebnem hanımdan bende cok memnunum...saolsun herseyı anlatıyor bende drumdan memnun olmadıgım ıcın degıstırdım daha once baska bır özel hastneye gıdıyordum...ama burdan memnunum sukur..

canım günaydın.. henüz gidemedim bende ama söylediğin fiyat bana çok geldi gerçekten. 4000 tl bu civardaki bi hastane için çok fazla. bu cumartesi gidicem büyük ihtimal bana ne diyecekler bakalım...

tamam cnm ogrenırsen buraya yazarmısın ay kafam karıstı sımdı tabıkı dusuk fıyat daha ıyı hefrzaman ama esıme nıe ole dedılerkı acep ???

cnm valla size söylenen fiyat niye öyle bılmıyorum.benım söylediğim fiyatlar paket fiyatlar yani bebeğin kontrolleri falanda dahil.

canım günaydın.. henüz gidemedim bende ama söylediğin fiyat bana çok geldi gerçekten. 4000 tl bu civardaki bi hastane için çok fazla. bu cumartesi gidicem büyük ihtimal bana ne diyecekler bakalım...

arkadaşım bu cumartesi sebnem hanıma gideceksen eger sebnem hanım yok bilgi olsun. ben bugun gittim cunku. ayın 3 ve 4'nunde yokmus izinliymis bilgin olsun

kızlar ben fıyatları ogrendım ...
sıgortalı olarak dogum : sezryan 4 normal 3.5

sıgortasız peşin : 1.5 mılyar felan oluyr...sıgorta cok pahalıya gelıyor nedense..

ama cok sukurler olsunkı memnumum hastanemden:nazar::nazar:

merhaba realist34 bende Şebnem hanıma gidiyorum ama benim hamileliğim henüz çok yeni. Fiyatlar bana da pahalı geldi biraz ben hiç sormamıştım acaba özel sigortalıysak ne kadara denk geliyor!

Şebnem hanımdan bende şimdilik memnunum fakat yine de tereddütlerim var ama nedenini bilmiyorum sanırım pipirikliğimden :)

merhaba ben şuan 29 haftalık hamileyim bende kontrollerimi başka bi özel hastanede yaptırdım fakat orada doğum çok pahalı olduğu için özel levent hastanesinde doğum yapmayı düşünüyorum.sigortalı sigortasız diye ayırım yapmıyolar sanırım fiyatlarıda normal doğum 1450 sezeryan 1950 diye duydum ama daha kendim gitmedim.ayrıca şebnem hanım çok iyi bi doktor ilk doğumumuda kendisi yaptırmıştı şimdi ikinciye hamileyim ve karşıda oturmama rağmen yine şebnem hanımı istiyorum.

Back
X