Mesing Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Ekim 2020 1.604 394 73 23 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Mesing #1 Kizlar asizce adet gecikmesinde gebelige zeminmi hazirlaniyo adesi gecikip diger aylarda gebelik olusanlar varmi aranizda
Kizlar asizce adet gecikmesinde gebelige zeminmi hazirlaniyo adesi gecikip diger aylarda gebelik olusanlar varmi aranizda
pamuk musun nesin Şimdiden başka zaman yok Kayıtlı Üye 28 Mart 2020 21.794 En iyi cevaplar 1 66.646 598 23 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Mesing #2 Mesing .!.: Kizlar asizce adet gecikmesinde gebelige zeminmi hazirlaniyo adesi gecikip diger aylarda gebelik olusanlar varmi aranizda Genişletmek için tıkla... Hayir oyle bir zemin olmaz. Adet gecikmesi olumlu bir sey degildir. Hormonlariniza baktirin.
Mesing .!.: Kizlar asizce adet gecikmesinde gebelige zeminmi hazirlaniyo adesi gecikip diger aylarda gebelik olusanlar varmi aranizda Genişletmek için tıkla... Hayir oyle bir zemin olmaz. Adet gecikmesi olumlu bir sey degildir. Hormonlariniza baktirin.
Mesing Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Ekim 2020 1.604 394 73 23 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Mesing #3 LOTUS0710 .!.: Hayir oyle bir zemin olmaz. Adet gecikmesi olumlu bir sey degildir. Hormonlariniza baktirin. Genişletmek için tıkla... Kendimi bildim bileli hep duzenlidir ama ilk kez bu ay gecikti kimisi zemin olabilcegini soyledi
LOTUS0710 .!.: Hayir oyle bir zemin olmaz. Adet gecikmesi olumlu bir sey degildir. Hormonlariniza baktirin. Genişletmek için tıkla... Kendimi bildim bileli hep duzenlidir ama ilk kez bu ay gecikti kimisi zemin olabilcegini soyledi
pamuk musun nesin Şimdiden başka zaman yok Kayıtlı Üye 28 Mart 2020 21.794 En iyi cevaplar 1 66.646 598 23 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Mesing #4 Mesing .!.: Kendimi bildim bileli hep duzenlidir ama ilk kez bu ay gecikti kimisi zemin olabilcegini soyledi Genişletmek için tıkla... Vücut spermle karsilastikca değişik tepkiler veriyor. Doktora gidin siz. Hormonlariniza bi bakilsin.
Mesing .!.: Kendimi bildim bileli hep duzenlidir ama ilk kez bu ay gecikti kimisi zemin olabilcegini soyledi Genişletmek için tıkla... Vücut spermle karsilastikca değişik tepkiler veriyor. Doktora gidin siz. Hormonlariniza bi bakilsin.
Mesing Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Ekim 2020 1.604 394 73 23 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Mesing #5 LOTUS0710 .!.: Vücut spermle karsilastikca değişik tepkiler veriyor. Doktora gidin siz. Hormonlariniza bi bakilsin. Genişletmek için tıkla... Eger degisik tepkiler veriyorsada yeni yeni alismaya calisiyo sanirim eger bikac ay daha duzensiz devam ederse gidicem
LOTUS0710 .!.: Vücut spermle karsilastikca değişik tepkiler veriyor. Doktora gidin siz. Hormonlariniza bi bakilsin. Genişletmek için tıkla... Eger degisik tepkiler veriyorsada yeni yeni alismaya calisiyo sanirim eger bikac ay daha duzensiz devam ederse gidicem