Canım nabersin sarmsaktan sonra sıra zenceifldemi İşe yarıyormu bari benide bilgilendirin ne işe yarıyor bu zencefil ilk defa duydum kusuruma bakma:1shok::a015:
tulipscim zencefili ne kadar kullandın faydasınıgördün mü canım.bir de tazesini hiç görmedim b ben burda sen istanbulda nerelerde buldun .market mi manav mı
tulipscim zencefili ne kadar kullandın faydasınıgördün mü canım.bir de tazesini hiç görmedim b ben burda sen istanbulda nerelerde buldun .market mi manav mı
2 defa 7-8 gün kullandım ve memnun kaldım metabolizmayı hızlandırıyor çünkü içerken insan verdiği yakıcılığı hisediyor soğan suyuna ara verdiğimde yine başlayacağım , yenilerini aldım buzdolabında bekliyorlar
özellikle gribe karşı gerçekten çok etkili buna karşı da etkisini gördüm ve çok hafif atlattım çok şükür
ayrıca bağırsakları da çalıştırıyor
tulipbscimben kök zencefil alıyorum onu havanda dövüp kullanıyorum tazesi neye benziyor biraz tarif edebilirmisin rica etsem
bende kullanmak istiyorum inşallah işe yarar
evet benim arkadaşım yaptı 80 kilodan 60 kiloya kadar düştü hiç bir şekilde yan etkisi yok zencefilin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?