• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bisküvi - Kurabiye Tarifi Zencefilli kurabiyeler :Üfff miss (Karky'nin sponsorluğunda ;)

Hanımlaaaaa hanımlaaa öncelikle bu yarışma hakkında hiçbir fikrim yoktu ,hatta çorba yarışmasını duymuştum ama kurabiyeyi duyduysam da unutmuşum..Tesadüf bu ya bu akşam misafirim var yemeğe ,hazırlıklarımı yapıyordum baktım KarKralicesi KarKralicesi kurabiye yapmış whatsuptan havasını basıyor (eh işte malı ortada :KK70::KK70::KK70::KK70:)dedim bende girem yarışmaya,sevgili rakibem centilmenliğini göstererekten resimlerimi pc den bana aktarmayı sağladı sağolsun :KK36: bu arada ilk defa kurabiye yaptığımı söylemeden geçmeyeyim (belki artı puan olur :KK66: )

Tarife başlamadan önce bana güzel dostluklarını veren Candyshop ekibine teşekkürlerimi sunarım :KK66:Sizleri seviyorum iyi ki hayatıma girmişsiniz laaayn :KK37::KK68::KK15:

Yarışmacı arkadaşlarıma şimdiden başarılar diliyorum ilk 10 a girmeyeceğimi bilsemde zira üff dehşet diyeceğim kurbiler gördüm yine de şansımı deneyeyim dedim.

Eki Görüntüle 1366085

Eki Görüntüle 1366092

Eki Görüntüle 1366086

Eki Görüntüle 1366087

Eki Görüntüle 1366088

Eki Görüntüle 1366091

index.php

index.php
Ellerinize sağlık. .

Çok severim zencefili.Kurabiyesinin tadı nasıldır kim bilir.:kk77:
Ellerine sağlık.Yarışmada başarılar.:KK68:

Tarifi yazarken biraz tembellik etmişsiniz.:KK53: Adını çok duydum ama hiç denemedim.Güzel görünüyor.Elinize sağlık.Başarılar dilerim.

Valla miss. Bayılırım zencefilli kurabiyeye.
Başarılar dilerim :)

ba ba ba baaaa sen:nazar::nazar::nazar:. yapmış da topik bile açmış.:confused:
tadı nasıl oldu bunun panpa?
yedikten sonra ses seda çıkmadı da senden sabaha kadar:KK47:
başarılar :KK45:

Canım ellerine sağlık ilk denemen olmasına rağmen çok başarılı..

Çok güzel bir tarif..
Malzeme listesi ve anlatımında fotosunu çekip koymak iyi fikirmiş:KK48:
Ellerine sağlık..