Zengin erkek orta kadın ilişkisi kendimi ezik hissediyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Değerinizi neden parayla ölçüyorsunuz onu anlamadım. Sonuç olarak araba sahibi kendi ayakları üzerinde duran kimseye ihtiyacı olmayan bir kadınsınız. Siz kendinizi böyle küçültürseniz adam da sonunda öyle görmeye başlar. Çok klasik olacak ama ezdirmeyin kendinizi :D Kendinize karşı bile. Ha hiç olmuyor bu düşünceden kurtulamıyorum diyorsanız bitirin yani.

Diğer kadınların ne için birlikte olduklarını nereden biliyorsunuz?
Dışarıdan biri de sizin için aynı şeyi söylüyor olabilir rahatlıkla.
Siz bu komplekslerle uzun sürekli ilişki yaşayamazsınız zaten kötü enerjinizi karşı tarafa da yansitacağiniz için.

Daha iyilerine layık bence
Benim esim benden cok daha yuksekteydi benim de durumum normal olmasina rağmen ama hic kiyas yapmamistim. Yapsaydim huzurlu olamazdım herhalde. Eger cok takinti olmadıysa bu düşünceleri birakmayi denemeye ne dersin? Sen onun daha iyilerine layık oldugunu dusunuyorsan belki o da sana layıktır :)

Böyle hissetmez mi kim olsa gold digger değilse ?
Yo bence hissetmez biraz karşı tarafın tavrıyla alakalı ya da sizin kendinize verdiğiniz değerle alakalı. Buarada Gold digger ne diye googlea baktım zengin koca avcısı demek bu kadar zor mu yav.

Değerinizi neden parayla ölçüyorsunuz onu anlamadım. Sonuç olarak araba sahibi kendi ayakları üzerinde duran kimseye ihtiyacı olmayan bir kadınsınız. Siz kendinizi böyle küçültürseniz adam da sonunda öyle görmeye başlar. Çok klasik olacak ama ezdirmeyin kendinizi :KK70: Kendinize karşı bile. Ha hiç olmuyor bu düşünceden kurtulamıyorum diyorsanız bitirin yani.

Güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ederim dikkate alıcam

İlginç geldi konu. Benim sevgilimle aramda derin bir ekonomik uçurum var çünkü o Euro kazanılan bir ülke vatandaşı. On lira etmeyecek şeye 40 lira dediklerinde, "aaaa ucuzmuş" diyebiliyor (ki yasakladim,artık benim yanımda ucuz kelimesini kullanamıyor).
Hiç de mahcubiyetini yaşamadim. beraber bir yere gideceksek x şehrini ben alırım y şehrini o. X sehrini gezdirmek benden olur fakir fakir takiliriz,ben bütçeme uyan planlar yaparım, gerekirse otostop çekeriz , Y şehri komple onda olur,araç kiralarız, şık yerlere gider birkaç çeşit yemek söyleriz:) aynı sehirdeysek de bazı buluşmalar yengenc günü olur,baştan sona ben ayarlarım, piknik yapar , çiğköfte yer, baleye falan gideriz, bazı buluşmalar onun günü olur ona göre takiliriz.
Ne var ki bunda?
Bunun ne ezikligini hissederim ne de adamı benden üstün görürüm. Kaldı ki sizin arabanız çarşıda eviniz falan varmış, benim hiç bir şeyim yok 😂 hiçbir şeyim olmadığı gibi pasaportum inanılmaz değersiz ve plan yapacakken kendini TR'ye vizesiz ülkelerle sınırlamak zorunda.
Buna rağmen yine de hiç ezilmem büzülmem. Beni seven ben olduğum için sevmis. Neden böyle şeylerden o daha iyisine layık diye düşüneyim ki?

İlginç geldi konu. Benim sevgilimle aramda derin bir ekonomik uçurum var çünkü o Euro kazanılan bir ülke vatandaşı. On lira etmeyecek şeye 40 lira dediklerinde, "aaaa ucuzmuş" diyebiliyor (ki yasakladim,artık benim yanımda ucuz kelimesini kullanamıyor).
Hiç de mahcubiyetini yaşamadim. beraber bir yere gideceksek x şehrini ben alırım y şehrini o. X sehrini gezdirmek benden olur fakir fakir takiliriz,ben bütçeme uyan planlar yaparım, gerekirse otostop çekeriz , Y şehri komple onda olur,araç kiralarız, şık yerlere gider birkaç çeşit yemek söyleriz:) aynı sehirdeysek de bazı buluşmalar yengenc günü olur,baştan sona ben ayarlarım, piknik yapar , çiğköfte yer, baleye falan gideriz, bazı buluşmalar onun günü olur ona göre takiliriz.
Ne var ki bunda?
Bunun ne ezikligini hissederim ne de adamı benden üstün görürüm. Kaldı ki sizin arabanız çarşıda eviniz falan varmış, benim hiç bir şeyim yok 😂 hiçbir şeyim olmadığı gibi pasaportum inanılmaz değersiz ve plan yapacakken kendini vizesiz ülkelerle sınırlamak zorunda.
Buna rağmen yine de hiç ezilmem büzülmem. Beni seven ben olduğum için sevmis. Neden böyle şeylerden o daha iyisine layık diye düşüneyim ki?
Yoksa sen gold digger mısın ha? Şşt çaktırma bunu yeni öğrendim kullanmam lazımdı bi yerde akdkdkflf

Parayı üstünlük olarak görmeniz baştan yanlış. Sizden daha iyilerine sadece fazla parayla layık olduğunu düşünüyorsanız sizin değer konumlandırmanız yanlış. Bir de sizden önce li kadınları sadece onunla parası için birlikte olmakla itham ediyorsunuz. Kendinize ve tüm kadınlara hakaret ediyorsunuz aslında. Para önemli, ama bir erkekle beraber olmak için başkaca kıstaslar da gerekli. Bu insanı iyi tanımıyorsunuz bile, nasıl sizden daha iyilerine layık diyebiliyorsunuz. Düşük model bir araba bir insanın değerini nasıl belirler ki. Bu fikirlerden kurtulamazsanız ki ben imkansız görüyorum, adam da sizi ezmeye başlar yakında. Bunu kendinize yapmayın. Devam edin ya da etmeyin bir insanın değeri böyle biçilmez. Eğitim, kültür, dünya görüşü, vizyon denkliği ister ilişkiler, araba ev denkliği değil.

Yoksa sen gold digger mısın ha? Şşt çaktırma bunu yeni öğrendim kullanmam lazımdı bi yerde akdkdkflf
Zengün sevgilisiyle tıra otostop çeken golddigger olur mu bacım?
IMG_20221021_002906.jpg

*Otostop cektigimiz abi de Müslüm Gürses 😂😂😂kendisi zaten TikTok fenomeni olduğu için paylaşmakta sıkıntı görmedim.

Yani sözün özü, hiç kasma konu sahibi. Adam zengin birini isteseydi okuldan,işten,komşulardan bir kadın zaten secerdi

Zengün sevgilisiyle tıra otostop çeken golddigger olur mu bacım?
Eki Görüntüle 3148693
*Otostop cektigimiz abi de Müslüm Gürses 😂😂😂kendisi zaten TikTok fenomeni olduğu için paylaşmakta sıkıntı görmedim.

Yani sözün özü, hiç kasma konu sahibi. Adam zengin birini isteseydi okuldan,işten,komşulardan bir kadın zaten secerdi

Neden ordan bulmamış cidden ? Beğenilmiyor mu acaba

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X