- 3 Eylül 2018
- 9.201
- 49.004
- 548
E ozaman ayrılın. Hiç mantıklı gelmedi sebebiniz buaradaDedim ya imkanlarımız çok çok farklı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
E ozaman ayrılın. Hiç mantıklı gelmedi sebebiniz buaradaDedim ya imkanlarımız çok çok farklı
E ozaman ayrılın. Hiç mantıklı gelmedi sebebiniz buarada
Benim esim benden cok daha yuksekteydi benim de durumum normal olmasina rağmen ama hic kiyas yapmamistim. Yapsaydim huzurlu olamazdım herhalde. Eger cok takinti olmadıysa bu düşünceleri birakmayi denemeye ne dersin? Sen onun daha iyilerine layık oldugunu dusunuyorsan belki o da sana layıktır :)Daha iyilerine layık bence
Yo bence hissetmez biraz karşı tarafın tavrıyla alakalı ya da sizin kendinize verdiğiniz değerle alakalı. Buarada Gold digger ne diye googlea baktım zengin koca avcısı demek bu kadar zor mu yav.Böyle hissetmez mi kim olsa gold digger değilse ?
Değerinizi neden parayla ölçüyorsunuz onu anlamadım. Sonuç olarak araba sahibi kendi ayakları üzerinde duran kimseye ihtiyacı olmayan bir kadınsınız. Siz kendinizi böyle küçültürseniz adam da sonunda öyle görmeye başlar. Çok klasik olacak ama ezdirmeyin kendiniziKendinize karşı bile. Ha hiç olmuyor bu düşünceden kurtulamıyorum diyorsanız bitirin yani.
Yoksa sen gold digger mısın ha? Şşt çaktırma bunu yeni öğrendim kullanmam lazımdı bi yerde akdkdkflfİlginç geldi konu. Benim sevgilimle aramda derin bir ekonomik uçurum var çünkü o Euro kazanılan bir ülke vatandaşı. On lira etmeyecek şeye 40 lira dediklerinde, "aaaa ucuzmuş" diyebiliyor (ki yasakladim,artık benim yanımda ucuz kelimesini kullanamıyor).
Hiç de mahcubiyetini yaşamadim. beraber bir yere gideceksek x şehrini ben alırım y şehrini o. X sehrini gezdirmek benden olur fakir fakir takiliriz,ben bütçeme uyan planlar yaparım, gerekirse otostop çekeriz , Y şehri komple onda olur,araç kiralarız, şık yerlere gider birkaç çeşit yemek söyleriz:) aynı sehirdeysek de bazı buluşmalar yengenc günü olur,baştan sona ben ayarlarım, piknik yapar , çiğköfte yer, baleye falan gideriz, bazı buluşmalar onun günü olur ona göre takiliriz.
Ne var ki bunda?
Bunun ne ezikligini hissederim ne de adamı benden üstün görürüm. Kaldı ki sizin arabanız çarşıda eviniz falan varmış, benim hiç bir şeyim yokhiçbir şeyim olmadığı gibi pasaportum inanılmaz değersiz ve plan yapacakken kendini vizesiz ülkelerle sınırlamak zorunda.
Buna rağmen yine de hiç ezilmem büzülmem. Beni seven ben olduğum için sevmis. Neden böyle şeylerden o daha iyisine layık diye düşüneyim ki?
Zengün sevgilisiyle tıra otostop çeken golddigger olur mu bacım?Yoksa sen gold digger mısın ha? Şşt çaktırma bunu yeni öğrendim kullanmam lazımdı bi yerde akdkdkflf
Bana normal geldi gerçi ben banlanana kadar anlamıyorum.Hanımlar , üye erkek, muhtemelen ergen... Klavye eril , buram buram testesteron kokusu geliyor üsluptan , boşuna yormayın kendinizi bence...
Du bakalım ....Ben de Arsen lupen değilimdir normalde de bugün sezgilerim açık niyeyse...Bana normal geldi gerçi ben banlanana kadar anlamıyorum.
Du bakalım ....Ben de Arsen lupen değilimdir normalde de bugün sezgilerim açık niyeyse...
@sebastian44 ... Kız , kaçma gel bişey sorucam
Zengün sevgilisiyle tıra otostop çeken golddigger olur mu bacım?
Eki Görüntüle 3148693
*Otostop cektigimiz abi de Müslüm Gürseskendisi zaten TikTok fenomeni olduğu için paylaşmakta sıkıntı görmedim.
Yani sözün özü, hiç kasma konu sahibi. Adam zengin birini isteseydi okuldan,işten,komşulardan bir kadın zaten secerdi
Kusura bakma bacım , profilin biraz maskulen ya, ondan işkillendimVardır öyle üyeler ama cidden kızım neden böyle konu açayım yoksa ?