• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zengin Kız Fakir Oğlan TRT 1

nilim

Guru
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2009
4.848
103
363
Hollanda
SEKSENLER'İN YAPIMCISINDAN YEPYENİ BİR DİZİ "Zengin Kız Fakir Oğlan"

MinT prodüksiyondan yepyeni bir aile komedisi daha. Projeleri ile ailedeki herkesi ekran başına çekmeye çalışan MinT prodüksiyon, yine tüm aile fertleri tarafından izlenebilecek, yepyeni projesi "Zengin Kız Fakir Oğlan'ın" startını verdi.

Başrollerinde, Hüseyin Avni Danyal, Ayda Aksel, Ufuk Özkan, Ecem Özkaya, Mahir İpek, Şeyla Halis, Kemal Kuruçay ve Gözde Okur yer alıyor. Daha bir çok tanınmış simanın yer aldığı yeni komedi dizisinin projesi Birol Güven tarafından hazırlandı. Dizi yi Caner Güler, Metin Açıkgöz ve Müfit Can Saçıntı kaleme alıyor.

Dizinin rejisörlüğünü, geçen yılın Altın Portakallı yönetmeni Hasan Tolga Pulat yapacak.

Zengin Kız Fakir Oğlan, modern bir Keloğlan masalı. Sıradan bir banka çalışanı olan, Ufuk Özkan'ın (Nurhan) zengin bir aileye damat adayı olması ve kızlarını canından çok seven baba Hüseyin Avni Danyal'ın (Kemal) ise onu kızına layık görmemesi üzerine olaylar gelişiyor.

TRT ekranlarında yayınlaması planlanan dizinin yeni sezonda yayına girmesi bekleniyor.

[video=dailymotion;xsdc23]http://www.dailymotion.com/video/xsdc23_zengin-kyz-fakir-oylan-ylk-fragmany_people#from=embediframe[/video]

Ben de denk geldikçe izliyorum ve çok keyif alıyorum açıkcası,

Yalan Dünyadan falan çok çok daha başarılı ve komik bi dizi bence...
:40:

Bende çok beğeniyorum bu diziyi ve zevkle izliyorum
Helede Nurhan'ın sakarlıkları ve şanssızlığı
:1:

bizimkilerde severek izliyor bu diziyi.. :27:
aile dizisi çok şükür trt nin dizilerini ailecek izleyebiliyoruz :16:

[video=youtube;4dhQpstGrS8]http://www.youtube.com/watch?v=4dhQpstGrS8[/video]

sakarlıkta son nokta:1:

gelen giden yokmu bu sayfaya güzelim diziyi ihmal etmeyelim kızlar.. :20:tam bir aile dizisi:16:

bizde eşimle severek izliyoruz.eşimin izlediği tek dizi pek dizi sevmeyen biri olarak.tam aile dizisi.

Ailecek en sevdiğimiz dizi.2.seksenler en azından çocuklarla rahatça izlenebiliyorlar.

ne kadar geri sayfalarda kalmış. kimse bakmıyormu bu diziye.benim oğlanlar bile çok seviyor ailecek bakıyoruz.büyük oğlum anne nurhan başlıyacakmı bugün diye soruyor:1:.eğlenceli vede absürd değil.yakında bebekde geliyor.:emir_bebek:nurhandan çok ii baba olacak .oyuncak bebeği nasıl seviyordu.:9:

Back
X