zengin olup bogaza nazir bir villada yasamak istiyorum;))

Nerde kaldı eski filmlerdeki başımızı sokacak evimiz olsun yeter yada pembe panjurlu minik ev hayalleri diziler hayallerimizi bile değiştirmis parayla saadet olmaz konu sahibi boşver allah huzur versin

Ben de o temizlik olayı yüzünden yardımcılara üzülürdüm herhalde. Ben de çok vizyonsuzmuşum valla

Valla denizde goruyorum denize karsi kahvede iciyorum fakat o kadar param olsa napcagimi sasirir dagitirdim yine bana birsey kalmazdi buyuk evde cidden temizlemesi zor her yere elim degecek temizlikci temizlese birde ben gecerim ustunden varos geldik varos gidecegiz sanirim

Bir de şöyle gerçek var; öyle bir yalın olsa, 50 ine geldin mi evlat torun tosbak gözünün içine bakmaya başlar, ne zaman ölecek de bize kalacak diye.

yaa benim etrafım dolu öyle zenginle nerelerin sahipleri hepsi acarkentte fln ... bir tanesini de evinde topukluyla dolaşırken görmedim haaa... hiç biri sabah öyle kahvaltı softrasına oturmuyor... haa evlerinde kadınalr var da herkes sabah sabah bir gözü açık bir gözü kapalı birbirine çemkiriyor kimse evden çıkmak istemiyor ama şirketler beklemez cicim ha bir de köpek igib çalışıyorlar ve hiçbir ödemelerini geciktirtmiytorlar faize verecek paralarıı yok yani hiç bir yere verecek ekstra paraları yok. kadınlar harcamayı seviyor ama hiç biri kocalarının dilinden kurtulamıyor... ay sonunda çıkıyor ekstreler bu kuaförde naaaptırdın bu kadarlık, bir kahveyte 9 lira mıııııı!!!!! diye klasik ay sonu kavgaları... çok pahalı kıyafetler giyiyorlar ama bilinenin aksine hiç birinin bir dolap dolusu yok hepsi sezon başında bir yere gidip iki üç parça alıyor bütün sene onları giyiyor hep aynı şeyleri giyiyorlar yani sadece iyisini... bizim gibi gördüklerini almıyorlar ıncık cıncık enteresan çocukları da almıyor öyle ne görürse ilgilenmiyor bile hayaller başka .... bu kısım pembe pirenses magazin servisi .... ahahaha

ben de çok seviyorum güzel güzel evler arabalar... Kendi hayatımdan ne çıkar diye bir baktım :

öncelikle fazla harcamalarımı cart diye ksıtım kuaför, fazladan deterjan, kıyafet hiç birşey yok bacım hatta sade yaşam diye bir konu var oraya taıkl bak ne tüyorlar var ...

onun yerine 15 te bir 3 saat biriyle anlaştım 40 tl ye o geliyor kendimi pirenses gibi hissedemesem de çok işe yarıyor... sonra açtım bütün dolaplarımı giymediklerimin düğmelerini değiştirttim paça kısattım etek boyu uzattım falan bir dolap dolusu elbise yaptım kendime

sonra mobilyalarımı süs eşyalarımı hale yola soktum fazlalık almayınca ev de açıldı bir genişledi...

bir de kullnamadığım süsü eşyaları vardı duvara asacak bir duvar yaptım onları astım evet artık daha geniş derli toplu güzel bir evim, bir dolap dolusu elbisem ve bir kadınım oldu tavsiye ederim çok iyi geldi sade yaşam

Cok iyi nasil yaptin detayli anlat

Cok iyi nasil yaptin detayli anlat
şampuan bile almıyorum sade yaşamda yazdım hepsini .... bütün mesajlarımda herşeyin en ince ayrıntısı var... kalanı takmamamk bunlar seni yalı sahibi yapmaz ama temiz ve düzenli bir ev ve az tüketim insanın fakirleşmesini çok engelleyen ve kendini çok zengin hissettiren birşey... kesinlikle düzenli ve tertemiz bir ev, minimum harcama az tüketim... ıvır zıvıra verdiğin parayı da kadın tutmaya ya da ısınmaya ver hayatın farklılaşsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…