Ben de her seferinde "Bu ev nasıl temizleniyor" diyorum. Vizyonsuzluk işte böyle bir şey. :)
5-6 odasına hiç uğramadığım bir evim olsun istemezdim açıkçası.
İnsanca yaşayacak şartlara sahip olmak yeterli.
Umudumdur ki çok çalışıp az kazanan az çalışıp çok çalışandan bir gün hesap sorsun.
Kocam paraya para dememesi ile anca normal evde oturulur bahsettigim hayal icin sartlarda önemkiEe kocan paraya para demiyordu az daha çalışsa olur bence.
Valla denizde goruyorum denize karsi kahvede iciyorum fakat o kadar param olsa napcagimi sasirir dagitirdim yine bana birsey kalmazdi buyuk evde cidden temizlemesi zor her yere elim degecek temizlikci temizlese birde ben gecerim ustunden varos geldik varos gidecegiz sanirim
Bak bu dedigin dogru ileriaini dusunmemistim yahu
Bir de şöyle gerçek var; öyle bir yalın olsa, 50 ine geldin mi evlat torun tosbak gözünün içine bakmaya başlar, ne zaman ölecek de bize kalacak diye.
yaa benim etrafım dolu öyle zenginle nerelerin sahipleri hepsi acarkentte fln ... bir tanesini de evinde topukluyla dolaşırken görmedim haaa... hiç biri sabah öyle kahvaltı softrasına oturmuyor... haa evlerinde kadınalr var da herkes sabah sabah bir gözü açık bir gözü kapalı birbirine çemkiriyor kimse evden çıkmak istemiyor ama şirketler beklemez cicimKizlar ne yalan söylüyüm insan tv izleyince renkli hayatlari gorünce kendininde olsun istiyor.altimda araba bogazda ev sonsuz kredi karti cocuklar kolejde dolabimda bir suru kiyafet keske olsa tabi kocamla mutlu ve saglikta oncelikk.ama hayal etmesi bile güzel.insan zenginleri kiskanmiyor degil yaniii düsuncelerimi paylasiyim dedim artik kocamla ilgili yazmaktan sıkıntı geldi.birazda hayalimi paylasiyim dedim))
Cok iyi nasil yaptin detayli anlatben de çok seviyorum güzel güzel evler arabalar... Kendi hayatımdan ne çıkar diye bir baktım :
öncelikle fazla harcamalarımı cart diye ksıtım kuaför, fazladan deterjan, kıyafet hiç birşey yok bacım hatta sade yaşam diye bir konu var oraya taıkl bak ne tüyorlar var ...
onun yerine 15 te bir 3 saat biriyle anlaştım 40 tl ye o geliyor kendimi pirenses gibi hissedemesem de çok işe yarıyor... sonra açtım bütün dolaplarımı giymediklerimin düğmelerini değiştirttim paça kısattım etek boyu uzattım falan bir dolap dolusu elbise yaptım kendime
sonra mobilyalarımı süs eşyalarımı hale yola soktum fazlalık almayınca ev de açıldı bir genişledi...
bir de kullnamadığım süsü eşyaları vardı duvara asacak bir duvar yaptım onları astım evet artık daha geniş derli toplu güzel bir evim, bir dolap dolusu elbisem ve bir kadınım oldu tavsiye ederim çok iyi geldi sade yaşam
şampuan bile almıyorum sade yaşamda yazdım hepsini .... bütün mesajlarımda herşeyin en ince ayrıntısı var... kalanı takmamamk bunlar seni yalı sahibi yapmaz ama temiz ve düzenli bir ev ve az tüketim insanın fakirleşmesini çok engelleyen ve kendini çok zengin hissettiren birşey... kesinlikle düzenli ve tertemiz bir ev, minimum harcama az tüketim... ıvır zıvıra verdiğin parayı da kadın tutmaya ya da ısınmaya ver hayatın farklılaşsınCok iyi nasil yaptin detayli anlat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?