Zengin sevgili fobisi 2

Gizo3

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2017
33
16
3
36
kızlar bana kızacaksınız ne kadar salaksın hemen inandın diyeceksiniz.. haklısınız şoktayım
Aşırı zengin sandığım ve zengin bi adam ile yapabilirmiyim diye buraya konu açtığım adam bırakın zenginliğini EVLİ çıktı

Ben şimdi ne yapayım karısına ulaşayım mı yoksa allah belsn versin diyip susayım mı
En doğrusu nedir ?

Güncelleme yapıyorum adamın absisi beni aradı yapma etme karısına bu ulaşmasın dedi.. bende ulaşmayacağım zaten kendimi düşürmeyeceğim daha fazla dedim.. allaha havale ediyorum dedim..

Yeni güncelleme :
Sözlemedim kızlar.. kadını araştırdım küçük cocugu var kıyamadım duysa bilse kalbi nasıl yanacak kimbilir dedim yapamadım.. mutlu yaşamaya devam etsin
Ama eşini iyi korkuttum söyleyeceğim felan diye abisi felan aradı beni yani bi hata yapmış dedi.. inşh dilerim bu yaptığı hatadan ders almıştır birdaha böyle bişey yapmaz Allaha havale ettim..

Son düzenleme:
evli olsa cimri çıkabilirdi bırak Allahından bulsun

karısının ve görüştüğün adamın tarzına göre değir söyleyip söylememen .

Soyle sonra uzuluyorsun kadin adina eski sevgilim nisanliyken bana msj attiginda kadini uyarsaydim evliykende atmazdi mesela yazik kadinlara..eskiden bende allahindan bulsun derdim ama soyle kadina yazik olmasin

nasıl öğrendin evli oldugunu

Diğer insanların hayatları ne kadar atraksiyonlu yaa.. Birde kendime bakıyorum. Pehh!! Biber dolması yaptım bugün isteyen var mı?

3herüfe 2 bana 5 tane yolla bize bebeyim.
Zira hala yemek yapmadım ve yapmayı da düşünmüyorum.
Kızım sağolsun bahanem hazır.. :)

O terliksinin bırak muhatap olmayı sana ulaşabileceği bütün yolları kapa
karısına kanıtları yolla bilmediğini kandırıldığını söyle ve özür dile
kadını da engelle okların sana dönmesine izin verirsin aksi takdirde yüz göz olursun.
ve iyi bir stalker ol bundan sonra

Aman boşver ne uğraşcan karısıyla belki çirkeftir o da senle uğraşır, kocası kıymete biner:s zaten kafan karışıktı boşver Allah'a havale et

Evli olsa derken evli zaten adam zengin ve evli ve çapkın

Ben varım,canım çekti şu an :)

Bende 3.bölümü bekliyorum zengin,evli ve çocuklu

Karısına söyleme bence
:)4 yıllık yemek serüvenimde bu sefer ki cidden güzel oldu ama özgüvenim tavan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…