- 6 Ocak 2019
- 5.740
- 16.749
- 348
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 dk boşalmasının acisini sizden cikarmaya calisiyor sanki yapabildinde zevk almaman kaldıBenim konumda bi tuhaf kızlar. Esim iliskiden zevk almıyomus . Nası desem ön sevismeden alıyomus, oyle devam etmek istiyomuş ön sevisme olarak, ilişkiye geçmeden yani. Zaten ilişkiye gecince 1 dk sürmeden bitiyor gerci.
2. Doğumdan sonra genişleme oldu ama 7 aydır ben biraz toplandığını düşünüyodm ama yanlış düşünmüşüm. Meğer adam zevk almadan yapıyomuş . Kendisi çokta istekli biri tavanlarda yani . Benimse sorunum böyle ne kadar devam edebilcek? Bi zaman sonra sıkılmıycak mı? Sizce normal bi durum mu böyle düsünüp istemesi ?
Açıkca dün böyle söylemesi çok moralimi bozdu zaten vucudumla sorunluyum memeler filan bunuda ekledi üstüne tuz biber oldu. Direk genisleme filan demedi ama "ben öyle zevk almıyorum" dedi. Ama genişleme olduğunu biliyorum sebebin dile geldi daha önceden
![]()
Emzirince tum memeler oyle oluyor benimkiler biri edirneye biri karsa bakıyorAyy hemde ne odun. bikerede memelere solmuşlar dediağzından kaçtı farkettim ama adam durup durup beni elestiriyo resmen. Ben zaten takıntılıyım bide . Gercekten 2 doğum, emzirme ,vs derken göğüsler de mafoldu. Meyilliydi zaten bozulmaya benim vucut. Yaşımda cok genç. Vucudumu cok kotü görmeye basladım
Benim konumda bi tuhaf kızlar. Esim iliskiden zevk almıyomus . Nası desem ön sevismeden alıyomus, oyle devam etmek istiyomuş ön sevisme olarak, ilişkiye geçmeden yani. Zaten ilişkiye gecince 1 dk sürmeden bitiyor gerci.
2. Doğumdan sonra genişleme oldu ama 7 aydır ben biraz toplandığını düşünüyodm ama yanlış düşünmüşüm. Meğer adam zevk almadan yapıyomuş . Kendisi çokta istekli biri tavanlarda yani . Benimse sorunum böyle ne kadar devam edebilcek? Bi zaman sonra sıkılmıycak mı? Sizce normal bi durum mu böyle düsünüp istemesi ?
Açıkca dün böyle söylemesi çok moralimi bozdu zaten vucudumla sorunluyum memeler filan bunuda ekledi üstüne tuz biber oldu. Direk genisleme filan demedi ama "ben öyle zevk almıyorum" dedi. Ama genişleme olduğunu biliyorum sebebin dile geldi daha önceden
![]()
Pardonda 1 dakika surecek iş icin kilimi kipirdatmam. O kadar estetik daraltma yapacak ne icin kim icin? Bi kadin dogumcunuza gidip muayene olup konuyu konusur musunuz. Onlar anlar muayene edip. Kocan bok atiyor sana gelme bunlara.
Ayy hemde ne odun. bikerede memelere solmuşlar dediağzından kaçtı farkettim ama adam durup durup beni elestiriyo resmen. Ben zaten takıntılıyım bide . Gercekten 2 doğum, emzirme ,vs derken göğüsler de mafoldu. Meyilliydi zaten bozulmaya benim vucut. Yaşımda cok genç. Vucudumu cok kotü görmeye basladım