Zevk alamıyomus beyfendi

Benim konumda bi tuhaf kızlar. Esim iliskiden zevk almıyomus . Nası desem ön sevismeden alıyomus, oyle devam etmek istiyomuş ön sevisme olarak, ilişkiye geçmeden yani. Zaten ilişkiye gecince 1 dk sürmeden bitiyor gerci.
2. Doğumdan sonra genişleme oldu ama 7 aydır ben biraz toplandığını düşünüyodm ama yanlış düşünmüşüm. Meğer adam zevk almadan yapıyomuş . Kendisi çokta istekli biri tavanlarda yani . Benimse sorunum böyle ne kadar devam edebilcek? Bi zaman sonra sıkılmıycak mı? Sizce normal bi durum mu böyle düsünüp istemesi ?
Açıkca dün böyle söylemesi çok moralimi bozdu zaten vucudumla sorunluyum memeler filan bunuda ekledi üstüne tuz biber oldu. Direk genisleme filan demedi ama "ben öyle zevk almıyorum" dedi. Ama genişleme olduğunu biliyorum sebebin dile geldi daha önceden
:işsiz:
1 dk boşalmasının acisini sizden cikarmaya calisiyor sanki yapabildinde zevk almaman kaldı

Ayy hemde ne odun. bikerede memelere solmuşlar dedi :KK12: ağzından kaçtı farkettim ama adam durup durup beni elestiriyo resmen. Ben zaten takıntılıyım bide . Gercekten 2 doğum, emzirme ,vs derken göğüsler de mafoldu. Meyilliydi zaten bozulmaya benim vucut. Yaşımda cok genç. Vucudumu cok kotü görmeye basladım
Emzirince tum memeler oyle oluyor benimkiler biri edirneye biri karsa bakıyor 😅

Benim konumda bi tuhaf kızlar. Esim iliskiden zevk almıyomus . Nası desem ön sevismeden alıyomus, oyle devam etmek istiyomuş ön sevisme olarak, ilişkiye geçmeden yani. Zaten ilişkiye gecince 1 dk sürmeden bitiyor gerci.
2. Doğumdan sonra genişleme oldu ama 7 aydır ben biraz toplandığını düşünüyodm ama yanlış düşünmüşüm. Meğer adam zevk almadan yapıyomuş . Kendisi çokta istekli biri tavanlarda yani . Benimse sorunum böyle ne kadar devam edebilcek? Bi zaman sonra sıkılmıycak mı? Sizce normal bi durum mu böyle düsünüp istemesi ?
Açıkca dün böyle söylemesi çok moralimi bozdu zaten vucudumla sorunluyum memeler filan bunuda ekledi üstüne tuz biber oldu. Direk genisleme filan demedi ama "ben öyle zevk almıyorum" dedi. Ama genişleme olduğunu biliyorum sebebin dile geldi daha önceden
:işsiz:

Zevk almıyorsa 1 dakika da nasıl boşalıyor?

Burada bilmeyenler için söylüyorum Amazon’da var, sex dükkanlarında da olmalı. Aslında Avrupa’da kadın doğumcular medikallerden almanızı öneriyor. Bu vagina için toplar var. Kegel egzersizi ve bu toplarla egzersiz yapıyorsunuz. Memeler için de fitnesse yazılın, plates, fitness düzeltir. Karın vs hiçbir şey kalmaz. Kocanız erken boşalıyor kavat, düşüncesiz sizi üzüyor. Ama bunların üstesinden kendiniz için gelin ki ileride rahim ve mesane sarkması olmasın

Merhaba, maddi durumunuz özel hastaneye elverişli değilse daraltma işlemini devlet hastaneleri de yapıyor, bende daraltma konularını okurken devlet hastanesinde yaptırıp memnun kalanların yazılarını okumuştum

Boşalmazdı bence zevk almasa. Mantıklı değil. Memelerin şöyle böyle diyorsa da o çocukları anamın evinden getirmedim de. Versin parasını yaptırsın estetik. Haspam.

Ayy hemde ne odun. bikerede memelere solmuşlar dedi :KK12: ağzından kaçtı farkettim ama adam durup durup beni elestiriyo resmen. Ben zaten takıntılıyım bide . Gercekten 2 doğum, emzirme ,vs derken göğüsler de mafoldu. Meyilliydi zaten bozulmaya benim vucut. Yaşımda cok genç. Vucudumu cok kotü görmeye basladım

Bazi erkeklere öküz felan diyoruz ama bu okuzlerede hakaret resmen kendisinim vucudu 10 numara 5 yildiz mi hicmi kusuru yok bu adamin aynaya bakmazlar birde bize laf konuşurlar

Vücut biraz değişmişse onun cocuklarını tasıdıgın için farkında değilse hatırlat bence kendısı de memnun etmez ki 1 dk ne yani. Cıkss. 😁 Bence sende onu asagıla senınki bi estetiğe bakar. Onun ki ?

Kuzumm hemen kegel egzersizlere basla..
Bebis kac aylik oldu simdi..yavastan vucut sıkılastirma hareketlerine basla once 10 dk isinma bif haftalik yap sonra 10 dk isinmanin ustune hafif cardiyo ekle..boyle boyle egzersiz sureni 7-10 de arttiyma git..

Kizimdan sonra esimdd bsna ayni seyi dedi..sezeryan olmusken..inanma sen bu ahmak adama derdi cok baska suan tek yaptigi seni psikolojik olarak sexte yetmedigini dusundurmek..kisaca kocan kayacak yer ariyo sanada alt yapi hazirliyo bana yetmiyosun zevk almiyorum gibilerine..
Bastan tedbirini al..cocugum kucuk deme..evde taytla falan gez,vucut hatlarin belli olsun,makyaj yap..sporunuda yap..esinin bahanesi kalmasin,senide demoralize etmeye bahanesi olmasin

Zevk almıyorsa 1 dakikada nasıl boşalıyormuş? Bence sorun sizde değil, eşinizde.

Back
X