Zevk Alınan Ufak Sapıklıklar :))

AttaQue

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2007
2.710
22
0
Diğer
*bacaklarda bulunan tüm kıl köklerini, içinden belki kıl çıkar diye sıkmak, üzerine abartıp iğneler sokup kıl çıkarmaya çalışarak heryeri yara bere içinde bırakmak.
*el baş parmaklarında tırnagın yanındaki deriyi yolmak yemek
*hafif loş bir odada aynaya bakarken göze ışık tutmak ve göz bebeklerinin aniden küçülmesini izlemek
*sigaranın külü düşmeden önce ne kadar içebileceğinizi test etmek. genelde yanan bir yer kaplaması ile sonuçlanır
*5 paket patlayan şekeri ağızda biriktirdikten sonra bir anda ağıza soda boca etmek
*minik elektrik kaçağı olan yerlere dokunup çarpılmaktan zevk almak.
*gözleri yumup yatagin hangi tarafinda yattigini unutmaya çalişmak.sonrasinda yere düşme ihtimalini düşünüp saga sola dogru yuvarlanmak.
*yalayamayacağını bilmene rağmen dirseğini yalamaya çalışmak.

başka var mı kızlar :))

Dişinde metal dolgu varsa,bir miktar aliminyum kağıdı bu dişinle çiğneyerek,ağzınaki minik elektrik çarpmasına şahit olmak.

Wc ye özellikle dışarıdayken gitmeyip gitmeyip,evde şelale olmak:):smiley-cool:
Yana yana acılı bir şeyler yemek.:icecream:
Uyuklaya uyuklaya pc de oturmak.
Tıka basa hamur işi yemek.:asigim:
Tırnak etlerini kemirmek.
Dudakları ısırıp koparmak.
Lensleri çıkarmaya üşenip uyuyakalmak,gözlerinizi açtığınızda bugün hava bulanık mı ne demek:)
Yapacağı işi son 5 dk ya bırakıp yetişmeyecek endişesi duymak.benneyaptımki
Çok sevdiğin ayakkabıyı ayağını vurma pahasına giymek.
Ayakta uzun süre kalacağını bile bile topuklu giymek.:kahve:

Dişinde metal dolgu varsa,bir miktar aliminyum kağıdı bu dişinle çiğneyerek,ağzınaki minik elektrik çarpmasına şahit olmak.

yaaa bunu ben yaptım ama bilmeden yaptım. O kadar kötü oldumki ne oluyor yahu dedim. Sonradan öğrendim. aliminyumun dolguda böyle elektrik akımı yaptığını.
Cidden alem milletiz. Yazdıklarınızı okurken güldüm. Ellerinize sağlık kızlar

ertesigün erken kalkman gerektiğini bile bile geç yatıp sabah kalkmak için sürünmek:bbo:
olmayacağını bile bile küçük beden kıyafet denemek üstüne bide aynaya bakmak :roflol:
oruçluken yemek tariflerine bakmak yada televizyondaki yemek programlarını izlemek:icecream:
belis kafa hepsini yazmış birşey kalmamış ki:mymeka:

Her an birisine yakalanacağını bile bile içmemen gereken bir yerde sigara tüttürmek
Kilo aldıracağını bile bile o tatlıyı höpürtttt diye mideye indirmek
Otururken belinin açılıp donunun gözükeceğini bile bile o düşük belli pantolonu eşinle kavga etmek pahasına giyip,kafede falan otururken beline bişeyler sarmak
Bir dahaki namaza da yetişsin diye namaza daha bir sürü vakit varken,abdestini bozmamak için idrarını veya gazını tutmaya çalışırken patlama tehlikesine uğramak

Vay canına neler varmış sizde yahu..kafamçokkarıştı

Çoğunu uygulamam ben ama madem zevkli..o zaman deneyelim bakalım..jeyyar

Yolda yürürken kaldırım taşlarını saymak.
Yanak kemirmek
Biraz da o çekilsin diye karşıdan gelene omuz atmak.
Küçük çocukları severken sıkmak, ısırmak.
Yanında oturanın şakağına parmağını yaklaştırıp şşşt demek(eniştem çok yapardı ordan aklıma geldikafamçokkarıştı)
Ocak kapı tam kapandı mı, ütüyü fişten çektim mi, gibi sebeplerle eve geri dönmek.
Ter kokmadığın halde acaba ter kokuyo muyum diye kontrol etmek.
Yanındakine sürekli, yüzümde bişey var mı diye sormak.
Acaba eşim beni aldatıyo mu diye telefon karıştırmak
Düğünde geline takılan takıları gözetlemek.
Üst geçitten geçerken, ya burası yıkılırsa diye düşünmek.
Kocanın gelmesine çok az zaman kalmasına rağmen pc de bunları yazmak.sırnaşık şey
Ben mutfağa girsem iyi olacak galiba

uykumun çok gelmesine ve yapacak bişey olmamasına rağmen pc başında oturmak
geç kalacağımı bile bile oyalanmak
(sık sık yapıyorum)

uykumun kaçtığı geceler koyun sayar gibi evdeki prizleri gözümün önünde canlandırıp saymak....
hala uykuya dalamayınca sırf gıcıklık olsun diye horul horul uyuyan kocamın üzerinden atlayıp çaktırmadan onuda uyandırmaya çalışmak....

Alemsiniz arkadaşlar ya.....gerçekten okurken farkettimde bunların biçoğunu bile bile yapıyoruz ....Tüm bunları nasıl hatırlayıp buraya yazdınız onu merak ettim valla benim aklıma hiçbişey gelmedide....

uykumun kaçtığı geceler koyun sayar gibi evdeki prizleri gözümün önünde canlandırıp saymak....
hala uykuya dalamayınca sırf gıcıklık olsun diye horul horul uyuyan kocamın üzerinden atlayıp çaktırmadan onuda uyandırmaya çalışmak....

bak bende yapıyorum bunusırnaşık şeyönce kapıları açar kaparım uyanmassa yorganı çekerim dahada uyanmassa yatağa zıplarım:roflol:

•kelebek•;1661722 .!.:
bak bende yapıyorum bunusırnaşık şeyönce kapıları açar kaparım uyanmassa yorganı çekerim dahada uyanmassa yatağa zıplarım:roflol:

garip kocalarımız yaa:roflol:demek yalnız değilim..ama komik oluyor bazen.arada zıplıyor yataktan:roflol:

Back
X