Merhabalar, daha önceki konunuzu okudum. 17 yaşında olduğunuzu öğrendim, şu an da yaşadığınız sey tam olarak nitelikli istismar. Böyle konularda yasalar çok katıdır ve karşı taraf icin yüksek yıllar hapis istemi ile mahkemeye başvurulabilir. 17 yaşındasınız eğer şu an hamile kalsanız muhtemelen size sahip çıkılamayacak ve hem kendiniz hem de bebeğiniz devlet korumasına alınacak. Bu platform da aylarca yıllarca bebek hasreti çeken anneler, istismar ihmal mağduru bireyler varken bu konuyu açmanız sizin kınanmanıza ve alay edinmenize haklı sebebiyet verir. Ben şu an sizin adınıza bu mesajları dayanak alarak Cimer e yazı yazsam başınız belaya girer. Burda insanlar bu kadar hassasken kendinize gelmenizi ve hayatınızı, birlikte olduğunuz kişiyi gözden geçirmenizi size tavsiye ederim.zevk suyu iç çamaşırdan geçip hamileliğe neden olabilir
peki bi büyüğüm olarak cevap verebilir misinizMerhabalar, daha önceki konunuzu okudum. 17 yaşında olduğunuzu öğrendim, şu an da yaşadığınız sey tam olarak nitelikli istismar. Böyle konularda yasalar çok katıdır ve karşı taraf icin yüksek yıllar hapis istemi ile mahkemeye başvurulabilir. 17 yaşındasınız eğer şu an hamile kalsanız muhtemelen size sahip çıkılamayacak ve hem kendiniz hem de bebeğiniz devlet korumasına alınacak. Bu platform da aylarca yıllarca bebek hasreti çeken anneler, istismar ihmal mağduru bireyler varken bu konuyu açmanız sizin kınanmanıza ve alay edinmenize haklı sebebiyet verir. Ben şu an sizin adınıza bu mesajları dayanak alarak Cimer e yazı yazsam başınız belaya girer. Burda insanlar bu kadar hassasken kendinize gelmenizi ve hayatınızı, birlikte olduğunuz kişiyi gözden geçirmenizi size tavsiye ederim.
Tabi, hayır hamilelik yapmaz. Fakat bence bu şekilde ilişkinize devam etmeyin taviz taviz getirir ve sonunda geri donulmeyen yollarda kendinizi bulursunuzpeki bi büyüğüm olarak cevap verebilir misiniz
teşekkür ederimTabi, hayır hamilelik yapmaz. Fakat bence bu şekilde ilişkinize devam etmeyin taviz taviz getirir ve sonunda geri donulmeyen yollarda kendinizi bulursunuz
emin misinizAbartmayın lütfen...
emin misinizKeske okdr kolay olsa
Tabiki kalmazsin ama yasin kucuk canim benim dikkat et kndineemin misiniz
teşekkür ederim edeceğim umarım hamilelik durumu olmaz gerçekten korkuyorumTabiki kalmazsin ama yasin kucuk canim benim dikkat et kndine
Korkma olmazteşekkür ederim edeceğim umarım hamilelik durumu olmaz gerçekten korkuyorum
cevap nerdeBu tür konular artık fantezi gibi gelmeye başladı çok sık olmaya mı başladı bana mı öyle geliyor..
Neyse öyle olmadığını düşünerek güzel kardeşim bu tür işlere yaşın genç girme giriyorsan da muahakkak 2 taraflı korunun. Doğum kontrol hapı+prezervatif ikisi bı arada cünkü haplar %99 koruyor ve prezervatif yırtılması oluyor vs vs yazık günah ya bilmeden hamıle kalırsan ki 17 yasında isen hiç bi yerde de almazlar ailene haber verilir polis aranır vs vs düşünebiliyor musun yaşayacağın zorluğualdırmakta bir külfet ama artık yasalara göre aldırmak yasak anca kanaman vs olacak da anne riskli gebelik yaşayacak o zaman mecburı alıyorlar dikkat edin hem sen hem karşında ki henüz yasınız çok genç
olur mu olmaz mıkac yasindasin bacim sen olurmu oyle sey iki konuda sana ait sanirim
Olmaz tabiolur mu olmaz mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?