Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaslar ne olur alay etmeyn zor durumda olsam byle olur muyum ben sevglmle surtnme yoluyla iliski yasadm zevk suyu geldi mi gelmedo mi bilmiyrz ne kadar yanls biliyorm ama yaptm bir hata ve sonra 29 gn ustune adetmi oldm ama ustune gorme korkusina kapildm adetm bttikten snra da bel agrm kasik agrm gecmedi on bes gun surdu damarlarm atiyor vucudmn cogu yernde bu ayda 31 gun ustune adet oldm ama kanamam cok azdi hepten korktm ustune mi goruyorm diye ne olr ciddi cebap vern yasiyamyirm yeternce son noktadym
Ne demek istiyors .Dalga mi geciyorsun ciddi mi diyorsnAynııı kaynımda da var
Tebrik ederim gebesin
korkunun ecele faydası yok, yapmadan önce korkuyomuydunGelmedi diye hatirliyor erkek arkadasm ve ben o gun adetlydm camasirim ustumdeydi arkadan degdirdi sadwce ve o da bir iki dakikalk birseydi bikiyorm imkansz belkide olmasi ama ben cok korkuyorm cnku damarlarm atiyr karnm cok gurulduo 2 aydr adet oluyorm o olayn ustune ama bu ay ki adetm cok cok azdi pihti vardi ama azdi
Yok bosalma olmadi sadece ucunda olan bir su bunu kastetmstm arkadasm allah raxi olsn senden ttek ciddi cevap veren sensn gercekten ben yeternce kotu durumdaym arkadaslae hamilesn deyip duruolar ama halimi baslarina bu korku gelmedkce komik karsilarlarZevk suyu dediğin sperm mi yani? Boşaldı ya da boşalmadı desen daha net fikir sahibi olurduk.
Hamile değilsin, psikolojik tamamen. Ayrıca boşalsa üstüne belli olur öyle belli olmayan, görünmez obje değil bu sperm denen şey.
Hamilesin değilde bence Tebrikler baba oluyorsun olacaktı malum konu sahibine daha uygun olur :)Hamilesin kardeş hayırlı olsun
Ne demek istiyors .Dalga mi geciyorsun ciddi mi diyorsn