Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar merhaba
8 aylık evliyim eşim şuan bebek için erken olduğunu söylüyo ama ben çok istiyorumiçime boşalmıyo. zevk suyuyla hamile kalan varmı aranızda? veya kalan tanıdıklarınız ?
kızlar merhaba
8 aylık evliyim eşim şuan bebek için erken olduğunu söylüyo ama ben çok istiyorumiçime boşalmıyo. zevk suyuyla hamile kalan varmı aranızda? veya kalan tanıdıklarınız ?
hiç zevk suyuyla hamile kalınırmı kız?..ilahi..tarlaya tohum ekilmez ise fidan olur mu?sen çorak toprağı sulamışsın sadece..
arkadasim. daha yeni evlisin. azicik daha sabret. biraz vakit gecir esinle. ebeveynlerin ikisi birden istediginde guzel oluyor bebek isleri. cunku kadin gebeyken duygulari dalgalaniyor. eger eside istiyorsa bebwgi ona iyi destek oluyr. yoksa sorun oluyr.
hiç zevk suyuyla hamile kalınırmı kız?..ilahi..tarlaya tohum ekilmez ise fidan olur mu?sen çorak toprağı sulamışsın sadece..
ayy. bu yoruma çok güldüm sanki haydar dümen yazmış :))))))
arkadasim. daha yeni evlisin. azicik daha sabret. biraz vakit gecir esinle. ebeveynlerin ikisi birden istediginde guzel oluyor bebek isleri. cunku kadin gebeyken duygulari dalgalaniyor. eger eside istiyorsa bebwgi ona iyi destek oluyr. yoksa sorun oluyr.
Ben varım öğrendiğimizde bizde çok şaşırdık ama kalınabiliniyor ki annemde kız kardeşime o şekilde hamile kalmış şuan 40. Haftam bitmek üzere üstelik çevremde de birkaç kişi var bu şekilde hamile kalmış çocuk sahibi olmuş olan :)
bende daha ne yorumlar varda ...![]()
kızlar merhaba
Evet ben bu şekilde hamile kaldım
ay çok tatlısın ya :) ben de sendenim çok güldüm okuyunca çünkü ben de her ay dua ediyorum.. işe yeni girdiğim için hamile kalmamın şu an riskli olduğunu düşünüyor eşim. çalışmak zorundayım. kapının önüne koyarlarsa çok zorlanırız. Rabbim rızkını verir ama insan düşünüyor işte. 1 yıl d.k. hapı kullandım tam niyetlendik bebeğe işten çıkarıldım. şimdi yeni girdim işe ve eşim korunmaya başladı. hapa başlamak istemedim tekrar. her ay dua ediyorum hamile kalayım diye 5-6 ay boyunca adetim 1 gün gecikse test yaptım. hatta bazen gününü bile beklemedim o kadar istiyorum. hayırlısını nasip etsin Allah. herşeyin bir zamanı var belki ama seni o kadar iyi anlıyorum ki... korunmasına rağmen hamile kalmadığı için üzülen tek kişi sanıyordum kendimiinşallah olur kız
amin
bende işe girdim havalimanındaki bir dükkana.ama 1 ay sonra için açılıcak.eşim sırf bu yüzden bilemiyorum kaç sene daha erteler.bnm maddi durumum iyi evde sıkıldığım için girdim.ama şuan pişmanım.gitmeyedebilirim :) bu ay çok ümitliyim.yumurtlama günüm bugün.normalde yumurtlama günümü hiç bilmiyodum :) o kadar çok istiyorumkii anlatamam...çevremde hamile bayanlar var görüyorum gözlerim doluyo :) o derece... :)
gerçektenmi ya :) çok sevindim ...
eşim istemiyo değil sadece erken olduğunu düşünüyo.ama olursada çok sevineceğini söylüyo :) ben cok istiyorum :)))
tşk ederim bilgilendirdiğin için arkadaşım..
bazı arkadaşlar dalga konusu yapmışş!!