- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.824
- 798
- Konu Sahibi tamambakalm
-
Bayanlarr her şey mahvolduen yakin arkadasimla pisti oldum ustelik sirf bir kiyafet yuzundende 6senelik arkadaslihimiz bitti. 6senede bir insani taniyamadigimi anlamis oldum boyle bir hayir varmis bu meseledede.. Elbiseyi bir sekilde iade ettim. Artik yeni kiyafet aldim bordo fotograflarini aticam .. Altina ayakkabi onerilerinizi bekliyorum yime cok tesekkur ederim simdiden
Eki Görüntüle 719717
elbise bu rengi bordoymuş.fotoğraftaki ben değilim daha elime ulaşmadı kıyafet umarım ablamda durduğu gibi hoş durur bende :26:
Nolur yardım edin ya hiçbir fikrim yok aykkabı çanta konusunda .. diğerine çanta bulmuştum pullu bir şeydi ama bunda ne yapıcam hiç bilmiyorum.. hatta makyaj oje konusundada fikirlerinize ihtiyacım var
trajikomik resmen bu durum6 senelik arkadasliginiz bu yuzden mi bitti gercekten?? siz arkadas degil baska birseymissiniz birbiriniz icin bence
elbise bu rengi bordoymuş.fotoğraftaki ben değilim daha elime ulaşmadı kıyafet umarım ablamda durduğu gibi hoş durur bende :26:
Nolur yardım edin ya hiçbir fikrim yok aykkabı çanta konusunda .. diğerine çanta bulmuştum pullu bir şeydi ama bunda ne yapıcam hiç bilmiyorum.. hatta makyaj oje konusundada fikirlerinize ihtiyacım var
arkadaşlığınızın bir elbise için bitmesi şaka gibi gerçekten
kıyafete gelirsek, ya siyah ayakkabı ya da ten rengi ayakkabı uygun olur bu elbiseyle. ama siyah daha iyi diye düşünüyorum.çok güzel bir elbiseymiş bu arada söylemeden geçemedim,en sevdiğim renktir
bu elbiseye ya sıkı bir balerin topuzu,ya da at kuyruğu hoş durur bence. makyaj olarak da kalın kuyruklu bir eyeliner ve bordo bi ruj
sana birsey diyeyim mi?? bu elbisen ilk elbisenden daha guzel
çok teşekkür ederimumarım perşembe günü saçımla makyajımla güzel olurum valla yoruyo insanı
buraya pek uğrayan yok diye yeni bir konu daha açmıstım ve begenmedım gıbı tepkıler almıstım suan ne kadar mutlu ettınız benı anlatamam cok tesekkur ederım
okudum şimdi öbür konunu da anlayamadım niçin beğenmediklerini,gerçi zevk meselesi tabii ki ama benim gerçekten hoşuma gitti.ayrıca bu elbiseyi başka bir yerde görmemiştim daha önce,uzun zamandır elbise arıyorum da bu konuda prof oldum,pişti olmazsın yani
bak bir arkadaş orada altın rengi kelepçeden bahsetmiş öbür konunda ki bence çok da güzel söylemiş,iki bileğine birden kalın kelepçe takabilirsin,tabi dümdüz.altın olması şart değil,bulabilirsen siyah daha da güzel olur.siyah portföy çanta,siyah ayakkabılar,siyah bileklikler ve balerin topuzu şahane durur.dediğim gibi siyah kuyruklu eyeliner ve bordo bir ruj da eklenirse tamamdır.çok tarz görünürsün emin ol
kastettiğim saç da tam olarak şu:
Eki Görüntüle 720017
ayrıca sana bir şey söyleyeyim,ortaokulu da sayarsak 3 mezuniyet balosu geçirdim. her şey baloya kadar.her türlü aksilik çıkabilir,bak ben elbisemi son dakika bulup aldım,açıkçası bayılarak almadım ama çok zarifti.sonra terzi yanlışlıkla eteğini fazla kesti.kuaföre gittim kuaför saçımın içine etti,takside saçlarımdaki tokaları falan çıkardım düşünyani kısacası her şeyin hayal ettiğin gibi olması mümkün değil. ben her şeye rağmen keyfimi kaçırmadım bunlar önemsiz şeyler. sen eğlenmene bak.ve samimi söylüyorum kötü bir elbise olsaydı buraya yorum bırakmazdım canını sıkmamak için, için rahat olsun bence elbise konusunda.öbür detayları hallet gayeeett de güzel olursun.mezuniyetini de kutlarım ayrıca [/Q
Bu yapıcı,olumlu mesajiniz icin ve tüm önerileriniz icin cok tesekkur ederimbugun ayakkabımı aldım suet duz siyah platform. Deri bulamadim ruganda fazla geldi acikcasi.. Fotografini koydugunuz topuz gercekten cok sevimli ama biraz buyuk bir yuzum var suratimin kocaman ortqyq cikmasindan kotu gorunmekten korkuyorum.. Birde cok oldum biliyorum ama oje konusunu napabilirim sizce? :)
Bu yapıcı,olumlu mesajiniz icin ve tüm önerileriniz icin cok tesekkur ederimbugun ayakkabımı aldım suet duz siyah platform. Deri bulamadim ruganda fazla geldi acikcasi.. Fotografini koydugunuz topuz gercekten cok sevimli ama biraz buyuk bir yuzum var suratimin kocaman ortqyq cikmasindan kotu gorunmekten korkuyorum.. Birde cok oldum biliyorum ama oje konusunu napabilirim sizce? :)
rica ederim ne demek
ben olsam bordo sürerdim,siyah da olabilir ama siyah biraz sert durabilir. rujunu da bordo kullanırsan ojen de bordo olursa hoş duracağını düşünüyorum naçizanebu arada saç konusuna gelirsek,eğer topuz yapmaktan çekiniyorsan dalgalı bir şey yaptırmamanı tavsiye ederim,çünkü bu elbise yeterince hareketli zaten,çok karmaşa olur üzerinde. düz fön çektirip onun üzerinde bir şeyler yaptırabilirsin.mesela yandan birer tutam alıp kıvırarak arkada birleştiriyorlar ya o tarz bir şey olabilir.eğer kahkülün yoksa kahkül kestirebilirsin o modele yakışıyor,hem de değişik görünürsün.ama bu kahkül kestirme işini sakın son gün yaptırma benim gibi olmanı istemem
sayenizde kafamda şekillendi her şey gerçekten çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?