zevkli hoş bayanlardan yardım bekliyorumm

tamambakalm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2012
83
0
36
Kütahya
Merhabalar .. 30unda mezuniyetim var lise mezuniyeti. Elbisem siyah.ustu kalin askili ve tam boynumdan basliyo yani dekoltesi yok ustunde pullar var sekiller cizmis halde ama disaridan bakildiginda hepsi pul gibi gorunuyo etegide icinde astar var kisa ustundede kabarik tul var o biraz daha uzun. Sirt kismida v seklinde biraz dekoltesi var. Altina toz pembe topuklu dusunuyorum ama topuklu kullanmadogim icin gunluk hayatta ne olur ne olmaz bilemiyorum. Pc cok yavas telden actim konuyu resimlerk var aslinda ama burdan eklenmiyo malesef. Onerilerinizi bekliyorum :)

Elbisendeki pullar renkli mi? Kavun içi rengi yada ten rengi düz bi ayakkabı seçebilirsin elbisen baya gösterişli gibi çünkü

Konu, icerigi nedeniyle ilgili başlığa tasinmistir.

Yok siyah pullardan oluşuyo . Aslinda bakildiginda duz bir gorunumu var yani sadece pullar ve eteginin tül olmasi on planda. Ama dediginizi dikkate alıcam tesekkurler :)

Pullu elbiseleri sevmem canım ama sen altına ten rengi ince topuklu zarif bir ayakkabı giy bence hem ten rengi bacak boyunu uzun gösterir

bence de ten rengi ayakkabı çok hoş olur. bir de Cengiz Abazoğlu hep siyah elbiselerin altına mint yeşili,turkuaz,saks mavisi gibi ayakkabıları öneriyor televizyonda gördüğüm kadarıyla (ama çantanızı siyah kullanmanız gerekiyor böyle bir durumda tabi :)). öyle bir şey de düşünebilirsiniz,moda sanırım :34:

Bayanlarr fotoğrafları attım bir bakarmısınızz ? :21:

Eklentiler

• $B2.webp
    $B2.webp
    11 KB · Görüntüleme: 135
  • $B3.webp
    $B3.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 113
Elbise cok hoş Durmuş Üzerinde daha oncede dediğim gibi ten rengi cok güzel olur sakın kırmızı falan giyme altına cooook eskidi artık siyah elbise kırmızı ayakkabı :)) ama bir arkadasında dediği gibi Mint yeşili cok güzel nar çiçeğide olabilir aslında canım bu sene hersey renkli renkli moda bende gelinliğimiz altına mor ayakkabı giydim mesela elimese mor çiçekler :34:

Elbise cok hoş Durmuş Üzerinde daha oncede dediğim gibi ten rengi cok güzel olur sakın kırmızı falan giyme altına cooook eskidi artık siyah elbise kırmızı ayakkabı :)) ama bir arkadasında dediği gibi Mint yeşili cok güzel nar çiçeğide olabilir aslında canım bu sene hersey renkli renkli moda bende gelinliğimiz altına mor ayakkabı giydim mesela elimese mor çiçekler :34:

cok tesekkur ederim mutlu ettiniz beni :) bendr klasik olmasini istemiyorum dediginiz gibi renklide dusunebilirim aslinda bakalım hangisini bulabilirsem sansima

Mint yesiline baktim simdi internetten biraz gercekten hep siyahla kombinlemisler ve hos olmus.son kez suet mi rugan mi acik mi kapali mi alayim fikirlerinizi merak ediyorum

Öncelikle mezun olmuşsun tebriklerr :)
Elbisen çok hoş çok yakışmış ama bu elbisenin altına çok gösterişli bir ayakkabı benim fikrimce hoş görünmez
Benim önerebileceğim alternatifler ;
Dümdüz bir ten rengi dedikleri gibi
Siyah değişik bir model kullanıp çantayı farklı bir renk kullanabilirsin
kopkoyu bir bordo veya mor olabilir $t_p_detail.webp $t_p_detail.webp ben bu modeli çok yakıştırırdım mesala :)

Mint yesiline baktim simdi internetten biraz gercekten hep siyahla kombinlemisler ve hos olmus.son kez suet mi rugan mi acik mi kapali mi alayim fikirlerinizi merak ediyorum

süet almayın bence çok kışlık duruyor diye düşünüyorum:50: rugan ya da deri tercih etmenizi tavsiye ederim.aslında düşündüm de turuncu da hoş olabilir. turuncu ruj da sürersiniz çok şeker olur :34:

Bayanlarr her şey mahvoldu :( en yakin arkadasimla pisti oldum ustelik sirf bir kiyafet yuzundende 6senelik arkadaslihimiz bitti. 6senede bir insani taniyamadigimi anlamis oldum boyle bir hayir varmis bu meseledede.. Elbiseyi bir sekilde iade ettim. Artik yeni kiyafet aldim bordo fotograflarini aticam .. Altina ayakkabi onerilerinizi bekliyorum yime cok tesekkur ederim simdiden :16:

$b.webp

elbise bu rengi bordoymuş.fotoğraftaki ben değilim daha elime ulaşmadı kıyafet umarım ablamda durduğu gibi hoş durur bende :26:

Nolur yardım edin ya hiçbir fikrim yok aykkabı çanta konusunda .. diğerine çanta bulmuştum pullu bir şeydi ama bunda ne yapıcam hiç bilmiyorum.. hatta makyaj oje konusundada fikirlerinize ihtiyacım var :43:

Back
X