Zeynanın Günlüğü

Zeyna hayırlı olsun günlüğün. Biraz kendinden bahsetseydin. Boy kilo hedef geçmiş diyet tecrübelerin vb :)
umarım hedefine ulaşırsın en kısa zamanda.

Kendimden bahsetmeyi unutmusum hemen anlatayim.16 yasindayim 167 boyunda 66 kiloyum.10 kilo vermek istiyorum.aynada kendime bakınca pantalondan fırlamıs yaglar gormek istemiyorum bu yuzden zayiflamaya karar verdim sizinde yardiminizla insallah zayiflayacagim :-)

Kendimden bahsetmeyi unutmusum hemen anlatayim.16 yasindayim 167 boyunda 66 kiloyum.10 kilo vermek istiyorum.aynada kendime bakınca pantalondan fırlamıs yaglar gormek istemiyorum bu yuzden zayiflamaya karar verdim sizinde yardiminizla insallah zayiflayacagim :-)

Çok doğru bir karar :)) hadi bakalım kolay gelsin. İncecik manken gibim olacaksın inşallah. Yağ felan kalmayacak. Takip edeceğim günlüğünü izninle:)

İlk günüm bitti. Gayet güzeldi.karnım hiçbir zaman aç kalmadı.hatta şuan midem tıka basa dolu.inşallah hep böyle devam eder.hepinize iyi geceler.rüyanızda zayıf halinizi görerek mutlu olmak niyetiyle :-)

İlk günüm bitti. Gayet güzeldi.karnım hiçbir zaman aç kalmadı.hatta şuan midem tıka basa dolu.inşallah hep böyle devam eder.hepinize iyi geceler.rüyanızda zayıf halinizi görerek mutlu olmak niyetiyle :-)

Rüyada değil canım gerçekte göreceğiz inşallah.

Rüyada görelim sonra zayıflayınca rüyamız çıktı deriz :D her neyse hepinize günaydın huzurlu saglıklı mutlu bir gün sizlerle olsun :-)

Sabah
Peynir
3 adet zeytin
Yumurta ( 3 tane yumurta ama sadece sarısından beyazlarını annem yedi :-)
Çay
2 adet domates

Sabah
Domates
Peynir
Muhlama
Süt
Ara ogun
Muz

Öğle
Balik
Pirasa
3 dilim ekmek

2 tane şekerpare ve 1 tane baklava yedim.Saat erken oldugu icin yedim pisman degilim cunku sıkı bir diyet yapmak istemiyorum önüme gelen herseyi yicem ama azar azar mesela eskiden olsaydi 10 tane sekerpare yerdim kesin simdi en aza indirerek yiyorum eger yemeseydim aklim hep onda olacakti ve gece yatarken ondan yicektim biliyorum hepinizi seviyorum yarin gorusmek uzere :-)

Sabah
Domates
Peynir
Muhlama
Süt
Ara ogun
Muz

Öğle
Balik
Pirasa
3 dilim ekmek

2 tane şekerpare ve 1 tane baklava yedim.Saat erken oldugu icin yedim pisman degilim cunku sıkı bir diyet yapmak istemiyorum önüme gelen herseyi yicem ama azar azar mesela eskiden olsaydi 10 tane sekerpare yerdim kesin simdi en aza indirerek yiyorum eger yemeseydim aklim hep onda olacakti ve gece yatarken ondan yicektim biliyorum hepinizi seviyorum yarin gorusmek uzere :-)

nerdesin tatlım yazmıyorsun bıraktın mı yoksa diyeti :(((

Back
X