Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
canım seenın evın bellı mı bende banyo paspası sıyahlı grılı sımlı bısey almak ıstıyorum ama kırada oturacağımız ıcın alamıyorum daha karanlık gosterır dıye karasızım ev tutulunca almaya karar verdım artık fayansların rengıne gore
canım seenın evın bellı mı bende banyo paspası sıyahlı grılı sımlı bısey almak ıstıyorum ama kırada oturacağımız ıcın alamıyorum daha karanlık gosterır dıye karasızım ev tutulunca almaya karar verdım artık fayansların rengıne gore
aldımda bellı degıldı benmde evım kıra banyom kahve ama halım sıyah beyaz oldu :) olsun cnm bolede sık olsu bu arada zaman ne cabuk gecmıs haftaya dugunum var
yemek odan ve yatak odan çk güzel cnm ben gidip yerinde görmüştüm bu modelleri :) güzl günlerde kullan yalnız da o yatak örtüsü sırıtmaz mı o yatak odası mobilyası üzerinde krem olsa ya da vizon rengi olsa dha şık dururdu fikrimce :)
devommmmm cnmmmm beniimm inşallah devommm öyle bir istek varkiiiiii bebek isteğim tavannnn şuandaaaa bugün dr günü bakalım ne olcakkkk ıns. hersey yolundadırrrr gelir bebişim annesiini bekletmezzz
devommmmm cnmmmm beniimm inşallah devommm öyle bir istek varkiiiiii bebek isteğim tavannnn şuandaaaa bugün dr günü bakalım ne olcakkkk ıns. hersey yolundadırrrr gelir bebişim annesiini bekletmezzz