zeynep ece ve dora' nın buluşması..

ya 71 kiloyum suan. 60-65 olsun iyi olurdu. ama cok yiyorum ellimde degil. zaten simdi bu aylarda vermesem sonra veremiyorum birdaha. bebek ek gidaya baslarsa emmesi azalcak hic veremicem. tatlıyı azaltsam iyi olucak ama olmuyor iste. zaten ilk hamilelikten göbek vardi.

gider kıslar kilolar hele bi şunlar emeklemeye baslasnlar bir bir gidecek emin olun ...kaydirigubbakcemile2

Ayyy hangisine bakacagimi sasirdim Allah nazarlardan saklasin annelerinide bebeklerinide cok tatlisiniz canlarim

tü tü tü maşallah size ne cici olmuşlarrr

yerimm ben sizii Allahhım esirgesinn

kırkbinkere maşallahhh bebişlere tabi annişlerinedee

ancak hafta sonu olabilir arzucuğum. zira ben zeynep' le araba kullanmaya cesaret edemiyorum henüz. ya da siz çıkıp gelin en iyisi gizem' le yerimseniben

masallah cooooooooooook tatlılar yaaa.

annelerde cok güzel masallah. allah nazardan korusun.

gizem pasamisin kilosuna masallah. Sen mama veriyormusun yoksa anne sütü mi sadece?

kizlar fa fistik gibi olmusunuz, kilo kalmamis. Ben daha hala durmadan yemek yiyorum yaa :sinifsinif:

benim de 6-7 kilo duruyor hala. bakma göbeği kamufle ettim dora'yla sırnaşık şey

. =zynp.ZEYNEP;10721525]amannn hangisinin yanağını ısırsam acaba...çok tatlılar maşallah...kızımızda pek cici olmuş..dora berrayı unuttu galiba...[/QUOTE]
yok yok unutmamıştır. bacı kardeş zeynep' le dora :dance:

masallah allah nazardan saklasın cok tatlılar

Ayyy hangisine bakacagimi sasirdim Allah nazarlardan saklasin annelerinide bebeklerinide cok tatlisiniz canlarim

güzel dilekleriniz ve yorumlarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederiz teyzeleri opuyorumnanaktan

ancak hafta sonu olabilir arzucuğum. zira ben zeynep' le araba kullanmaya cesaret edemiyorum henüz. ya da siz çıkıp gelin en iyisi gizem' le yerimseniben

ben de hafta sonu beklerim sizi o zaman canım... ne zaman müsait olursanız haberleşelim... biz de geliriz size tabii opuyorumnanaktan

ben artık bu kilo işini takmıyorummvee isyah şeyler giyiyorum heeep,((
ben sizi yermmmmmm yeeeeeeerr maşllh dorama zeynep eceye..kocmn kokulu öptm sizi

ben artık bu kilo işini takmıyorummvee isyah şeyler giyiyorum heeep,((
ben sizi yermmmmmm yeeeeeeerr maşllh dorama zeynep eceye..kocmn kokulu öptm sizi

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Ay aynen Ben. Ne olacak sonumuz ? mafoldumbenGizem cashmir cok tatlisIniz siZ de bebekler de masa.s.allah keske araniza katilabilseydim cok imrendim simdia.s.opuyorumnanaktan

hazirancım gel şekercim sende

1-2 1- 2 ıZMıR YOLCUSU KALMASIN ıSTıKAMET DORA PAŞA SARAYI :roflol:

Ay aynen Ben. Ne olacak sonumuz ? mafoldumbenGizem cashmir cok tatlisIniz siZ de bebekler de masa.s.allah keske araniza katilabilseydim cok imrendim simdia.s.opuyorumnanaktan

keşke mümkün olsa canım, kendi adıma çok sevinirdim. teşekkür ediyor, öpüyoruz seni ve kuzularını..opuyorumnanaktan

Allah'ım nekadar şekerler yawwww. maşallah.

teşekkürler opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…