Yemekten kastim girip cikip yemek yemek degil zaten esimle aksamlari oturup keyf yapmak.kilo almamak icin bunu yapmasaydim evliligimin tadini almazdim bu benim dusuncem siz evlimisiniz bilmiyorum ama siz az yemek bol hareketle sürdurursunuz evliliginizi :)hayatın yada sizin deyiminizle evliliğin tadı yemek yemekle çıkmazAz yiyerek ve bol hareket ederek kilolarınızı vermenizi dilerim.
Sizinle ayni seyi konusmuyoruz suanda evlilik yemekten ibaret diye bisey soylemedimki ben.tabiki her konuda paylasim yapicaksin o ayri. esimin varligi bile beni mutlu eder zaten.ben yeni evliyim ve esime guzel yemekler yapmayi seviyorum.esimde gec saatte geldigi icin o saatte yemek zorunda kaliyoruz.yemesem eksik kalicaktim evet.mutsuzda olucaktim.tek birlikte oldugumuz vakit.ve boyle gayet mutluyum.kilo almis olsamda mutluyum.sizede mutluluklar dilerim.9 yıldır evliyim. Ve çok rahat yemeden de keyif yapabiliyorum ki yemek değil bişey paylaşabilmek konuşabilmektir benim evliliğimin temeli. Mutluluklar dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?