Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhabalar arkadaşlar.. zeynep kamil eğitim araştırma da tüp bebek yaptıran var mı ? süreç nasıl ilerliyor rapor ne kadar süre de çıkıyor ? mart ayında tüp bebek yaptırmak için ne zaman başvurmak gerekir ? bilen biri beni aydınlatabilir mi
Merhaba sanırım sevkle yapılıyordu. Yani yaşınız ve öykünüze göre (kaç düşük kaç gebelik vb. ) önce aşılama yapılıyor sonrasında da tüp Bebek süreci başlatılıyor diye hatırlıyorum. Ama randevu almak çok çok zordu.
Merhaba sanırım sevkle yapılıyordu. Yani yaşınız ve öykünüze göre (kaç düşük kaç gebelik vb. ) önce aşılama yapılıyor sonrasında da tüp Bebek süreci başlatılıyor diye hatırlıyorum. Ama randevu almak çok çok zordu.
Zeynep Kamil hastanesinde tüp bebek yapan varmıdır? Başarı oranı nedir, belki yapmak isteyen birileri vardır benim gibi. Lütfen deneyimlerinizi paylaşır mısınız?
Zeynep Kamil hastanesinde tüp bebek yapan varmıdır? Başarı oranı nedir, belki yapmak isteyen birileri vardır benim gibi. Lütfen deneyimlerinizi paylaşır mısınız?