Zeynep Kamil araştırma da Tüp bebek süreci

kzmkzm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2020
686
1.148
43
31
merhabalar arkadaşlar.. zeynep kamil eğitim araştırma da tüp bebek yaptıran var mı ? süreç nasıl ilerliyor rapor ne kadar süre de çıkıyor ? mart ayında tüp bebek yaptırmak için ne zaman başvurmak gerekir ? bilen biri beni aydınlatabilir mi

Merhaba sanırım sevkle yapılıyordu. Yani yaşınız ve öykünüze göre (kaç düşük kaç gebelik vb. ) önce aşılama yapılıyor sonrasında da tüp Bebek süreci başlatılıyor diye hatırlıyorum. Ama randevu almak çok çok zordu.

Merhaba sanırım sevkle yapılıyordu. Yani yaşınız ve öykünüze göre (kaç düşük kaç gebelik vb. ) önce aşılama yapılıyor sonrasında da tüp Bebek süreci başlatılıyor diye hatırlıyorum. Ama randevu almak çok çok zordu.
randevu normal jinekolojiye çok kolay alınıyor ama tüp bebek bilemeyeceğim. 4 yıl olacak iki başarısız aşılamam var hiç gebe kalamadım

randevu normal jinekolojiye çok kolay alınıyor ama tüp bebek bilemeyeceğim. 4 yıl olacak iki başarısız aşılamam var hiç gebe kalamadım
Konuyu burada devam ettirin isterseniz detaylı bilgi yazmışlar. ☺

Back
X