• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zeynep kamil aşılama yaptıranlar

Hayır yaaa onu sormuyorum 🤦🏻‍♀️😂😂 benim döngüm 28 gün mesela. Adetin 1.gününden diğer adetin 1.gününe kadar geçen süre- döngü
🤦🏻‍♂️Anlamadım bir türlü 😂benim adetimincok geç oluyordum yani iki hafta geçiyordu diyordum.hamileyim her seferinde dusuklerim olduğu için de geçtiğinde hep test veriyordum ama hep negatif yani 45 gün yada 38 gün falan sürüyordu sonra burda bir kür söylediler inanmazsin o ay 27 günde adet oldum sok geçirdim çünkü inanmadan kullandim açıkçası kullanmak için kullandım ama bu kür bal.corek otu tarifi tabi daha sonra hiç kullanmadım ama adetim.duzene girdi sebebi omu bilmiyirum şuan 27 28 en geç 32 ama genel olarak 27 ve ya 28 günde bir oluyorum

🤦🏻‍♂️Anlamadım bir türlü 😂benim adetimincok geç oluyordum yani iki hafta geçiyordu diyordum.hamileyim her seferinde dusuklerim olduğu için de geçtiğinde hep test veriyordum ama hep negatif yani 45 gün yada 38 gün falan sürüyordu sonra burda bir kür söylediler inanmazsin o ay 27 günde adet oldum bal.corek otu tarifi ondan sonra hiç kullanmadım ama adetim.duzene girdi sebebi omu bilmiyirum şuan 27 28 en geç 32 ama genel olarak 27 ve ya 28 günde bir oluyorum
Kürü devam ettirdiyseniz bi süre bence o işe yaramış ne güzel ☺️ bence yarın ilaçlara başlamak için uygun hadi hayırlısı haber cerin mutlaka 😇

Kürü devam ettirdiyseniz bi süre bence o işe yaramış ne güzel ☺️ bence yarın ilaçlara başlamak için uygun hadi hayırlısı haber cerin mutlaka 😇
Aslında kararsız kaldım çünkü çoğu kişi bir ay kullanmış ara verenler var bir kişide.hormonlarim.bozuldu yazmıştı ama bu kür hakkında genel.yorumlar.iyiydi. bende bıraktım hormonları bozarım diyede korktum ama işe yaradı adet olamiyordum adetim düzene girdi ama büyük ihtimalle o kur sayesinde

Back
X