Zeynep kamil doğum yapab var mı acill

Bilgilendirir misiniz beni doğum hanesi nasıl ayrı sancı odası var mı odaları nasıl
Benim gece suyum gelmişti kontrolden sonra doğum odasına aldılar tek kişilik orada sancıyi çektim doğum oldu sonra iki kişilik odaya aldılar odaları temiz geniş ben rahat ettim

Ben yaptım mayıs ayında
Hangi doktor ile yaptınız, Süreç nasıl ilerliyor. Örneğin ssvd destekleyen doktorunuz nobetçi değilse nöbetçi doktor yinede ssvd yaptırıyor mu, birde nasıl randevu alınıyor ssvd polikinliğine. Çok soru sordum farkındayım ilgilenirseniz çok mutlu olurum.

Hangi doktor ile yaptınız, Süreç nasıl ilerliyor. Örneğin ssvd destekleyen doktorunuz nobetçi değilse nöbetçi doktor yinede ssvd yaptırıyor mu, birde nasıl randevu alınıyor ssvd polikinliğine. Çok soru sordum farkındayım ilgilenirseniz çok mutlu olurum.
Ssvd nedir bilmiyorum ? Doktor adini da.bilmiyorum asistan doktorlar yaptırıyor çok da memnun kaldım serklaj yapan doktorum Lütfiye hoca idi çok memnun kaldım doğum zamanında da şansa o geldi kontrol etti doğum başlamış dedi normalde perinatoloji mucize hocanın takibindeydim onla da çok memnun kaldım. Çok ilgililer , asistan doktorlar da çok ilgililer . Mhrs kadın doğum.dpktoru randevu aliyorsunuz gebe poliklinik te, gerekli görürlerse perinatoloji yönlendirme yapıyorlar sistem üzerinden, sonra ondan da mhrs den randevu aliyirsunuz

Ssvd baktım şimdi seseryan sonrası normal doğum. Ben sezeryan istiyordum normal oldu yani senin isteğin önemli değil orada , doktorlar ve asistanlar senin durumuna göre hareket ediyor mesela bi hasta vardi 2 doğum sezeryan olmus 3. Gebelikte 16haftalikken suyu bitmiş onu normal yaptiricaz demişti doktorlar. Ben devlet hastanesine on yargiliydim ama gerçekten çok ilgililer memnun kaldım Allah razı olsun hepsinden

ssvd yi her doktor desteklemez yaptirmayabilir

Back
X