Doğuma Hazırlık Zeynep Kamil Dogum

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Bebegimle

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2012
1.269
121
113
Merhaba Canlar..
Benim sizlere bir sorum olcakti..

Ben Pendik tarafinda oturuyorum..
Nene Hatun Hastanesine gidiyorum
Zeynep Kamil bize uzak oldugu icin yakinimdaki en iyi Hastaneye gitmek istedim..
Bizde Nene Hatun dedik ve ona gittim Kontrolerime..
Ama Dogumumu Zeynep Kamil Hastanesinde Yapmak istiyorum..
Bu Mümkünmü ? Kabul edilir miyim?
Yoksa Olmuyor mu?

dogum için orayı asla önermiyorlar neden nene hatuna devam etmiyrsnn cnm ?

Herkes bana Orasinin Cok mükemmel oldugunu ve sadece Dogum Üzere oldugunu söyledi bana bende bu yüzden oranin uygun oldugunu düsünmüstüm canim.. Sen neden önermiyorsun orayi ?

hangi yakınım dogum yaptıysa ebe ve hemsirelerin kötü tavırlarından bagırıp cagırmlarından hamilleri daha cok korkuttuklarından bahsettiler hatta bir tanıdıgım sezeryan olması gerekirken normale zorlandıgından bebiş havasız kaldı ve vefat etti :(

Merhaba Canlar..
Benim sizlere bir sorum olcakti..

Ben Pendik tarafinda oturuyorum..
Nene Hatun Hastanesine gidiyorum
Zeynep Kamil bize uzak oldugu icin yakinimdaki en iyi Hastaneye gitmek istedim..
Bizde Nene Hatun dedik ve ona gittim Kontrolerime..
Ama Dogumumu Zeynep Kamil Hastanesinde Yapmak istiyorum..
Bu Mümkünmü ? Kabul edilir miyim?
Yoksa Olmuyor mu?

canım kesinliklikle oraya gitme doğuma ben 13 gün önce orda doğum yaptım kabusdan öte geçti yani hep asistanlar doğum yaptırıyo dikişlerini ilk defa dikiş yapan asistanlara yaptırıyorlar benim onlar yüzünden dikişlerim açıldı hala çekiyorum kesinlikle oraya gitmeni tavsiye etmem durumun varsa özel hastanede yap doğumunu ben gitmediğime çok pişmanım:((

hangi yakınım dogum yaptıysa ebe ve hemsirelerin kötü tavırlarından bagırıp cagırmlarından hamilleri daha cok korkuttuklarından bahsettiler hatta bir tanıdıgım sezeryan olması gerekirken normale zorlandıgından bebiş havasız kaldı ve vefat etti :(

ben kızımı orda dogurdum olum olcak hamileyim yine oraya gidicem hem çok güzel ilgileeniyolar kimsenin bagırdını görmedim ben

Back
X