• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zeynep Kamil Genetik Test Sonuçları

deryadabirdalga

Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2023
208
52
18
29
Merhabalar , 26 Mayıs tarihinde Zeynep Kamilde genetik test vermiştim. Bugün Sgk tarafından bir mesaj aldım. Almış olduğunuz hizmetine lu kadarlık kısmı sgk tarafından karşılanmıştır diye. Bu sonucumun çıktığını mı gösterir. Yani e nabızds herhangi bir veri yok. Gidip almalıyım ama uzaktayım. Gitsem sonuç çıkmış mıdır? Veya çıkmadıysa çıktığını nasıl anlarım ?

Lütfen yardımcı olabilir misiniz ?
Bana bu mesaj geldi sanırım bu mesajdan sonra test çıkıyor. Bi hafta sonra gittim e nabızda yazmıyor çıktı mı diye çıktı dediler ama randevum olmadığı için doktor bakmadı ve sonucu vermedi. Bence randevu al git çıkmamışsa iptal olmuş olur. Ama randevusuz gidersen bakmıyor hoca

Bana bu mesaj geldi sanırım bu mesajdan sonra test çıkıyor. Bi hafta sonra gittim e nabızda yazmıyor çıktı mı diye çıktı dediler ama randevum olmadığı için doktor bakmadı ve sonucu vermedi. Bence randevu al git çıkmamışsa iptal olmuş olur. Ama randevusuz gidersen bakmıyor hoca
Mesajdan bir hafta sonra gittim yanlış anlaşılmasın.

Sizin test yaptırdıktan ne kadar süre sonra çıktı sonucunuz

Back
X