Aşılama Zeynep Kamil Hastanesi Aşılama.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kesinlikle canim cok haklisin iste izin sorunu olmasa cok iyi olur aciliyet durumunda Allah yardimcisi olsun calisanlarin ekmek parasi icin katlaniyor insan asilamadan sonra 15 dk kadar yatiriyorlar canim sonra gundelik islerine devam edebiliyorsun tabi agir islerden kacinmak sartiyla doktor bana oyle dedi
aynen öyle nüfus müdürlüğüne gidicem ordan zeynep kamile günün yarısı zaten gitti. İşe geliyorum suratlar bir karış patronların valla bıktım :(

aynen öyle nüfus müdürlüğüne gidicem ordan zeynep kamile günün yarısı zaten gitti. İşe geliyorum suratlar bir karış patronların valla bıktım :KK43:
Sende keyfinden izin almiyorsun ama neden anlayisli olmuyorlar anlamiyorum cok sinir bozucu insan basina gelmeyince anlamiyor demek ki

benim kan testim kaldi sadece adet olmayi bekliorum sonra evraklari vercem bakalim ne tedavisi yapcaklar hersey normal cikti evraklarimda

insallah iki olmustur evet erken saatte iciyorum bi saatt sonra kahvalti.yuksek dozlari bende carpinti yapti biraktim.tekrar basladim hafta ici 25 hafta sonu iki tane aliyorum suan bakalim

Benimde bir haftam var bakalim bekliyorum rapor icin evraklarimi teslim ettim doktor adetinde gel rapor ala ilaclarini yazalim dedi o zmn alicam ins.sureci bilmiyorm o yuzden bilgi almak istedim

Back
X