Aşılama Zeynep Kamil Hastanesi Aşılama.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Aslında ben eyüpte oturuyorum burdaki bezmialem kontrollerimi yaptırdım amh düşük olduğu için tüp bebek yaptır diyo dr.
Eşimde de bende de sorun yok 3 yıllık evliyim ama hiç hamile kalmadım. Raporda çıkmıyo ve ne yapcamı bilmiyorum

Aslında ben eyüpte oturuyorum burdaki bezmialem kontrollerimi yaptırdım amh düşük olduğu için tüp bebek yaptır diyo dr.
Eşimde de bende de sorun yok 3 yıllık evliyim ama hiç hamile kalmadım. Raporda çıkmıyo ve ne yapcamı bilmiyorum
Bende basaksehirde oturuyorum daha once pendikte oturuyordum oraya tasininca birakamadim tedavimi. Bende 3 seneye gircem 2 sene oncesinde dis gebelik yasadim o zamandan beri hamile kalamiyorum korunma olmadigi halde. Uzme kendini stres yapma rabbim dogru zamanda hayirlisini versin insallah sadece zaman ve sabir cok zor farkindayim insan ister istemez uzuluyor stres yapiyor ama hersey Allah tan canim imtihanimiz diyelim eminim rabbim bizlerede nasip edecek Allah kolayliklar nasip etsin emeklerimizi bos cikarmasin insallah:dua:

Müşerref Banu yılmaz bezmialem de görev yapıyodu ordan ayrıldı ona gidicektim sonra da bu hastane de buldum. M.banu yılmaz yazıyo umarım odur

Bezmialem tüp bebek daha garanti dedi. bende en erken tarih diye tüp bebek için aldım sorun olur mu
Olmaz sanirim canim. Bende tup bebek yaptiracaktim fakat daha 3 senem dolmadi. Tup bebek daha iyi sanirim ya asilama yoruyor insani tutmadi bidaha bidaha. Ama tup bebekte birazda olsun umit var ben oyle dusunuyorum tabi hersey Allah tan. 3 sene olsaydi belki bende direk tup bebege giderdim ama doktor deseydi hakkinda hayirlisi olsun

Olmaz sanirim canim. Bende tup bebek yaptiracaktim fakat daha 3 senem dolmadi. Tup bebek daha iyi sanirim ya asilama yoruyor insani tutmadi bidaha bidaha. Ama tup bebekte birazda olsun umit var ben oyle dusunuyorum tabi hersey Allah tan. 3 sene olsaydi belki bende direk tup bebege giderdim ama doktor deseydi hakkinda hayirlisi olsun
Aynen öyle hayırlısı en azından doktor yönlendirir neler yapıcağımı

Back
X