Aşılama Zeynep Kamil Hastanesi Aşılama.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Servikal kültür testini nerde yaptırdın acaba ve hangi bölümden randevu aldın
Ben jinekoloji diye bakıyorum jinekoloji onkoloji çıkıyo oraya randevu vermiyo normal kadın doğum bölümü olmuyo mu
Ben normal kadin hastaliklari kisirlik(infertilite) bolumune aldim smear ve servikal kultur tahlili yaptircam dedim hasekide yaptirdim ben

Özeldeki e devletten kabul etti. Şimdi burası devletya sorim dedim .teşekkür ederim
Ben e devletten 1 tane cikti aldim ustte benim altta esimin bilgileri yaziyodu bana bir nushada da esinizin bilgileri ustte sizin bilgileriniz altta olmali dediler ayrica bu sekilde bi tane daha cikti aldik 1 tane de fotokopi aldik ama hangisiydi hatirlamiyorum soz bu sekilde 2 tane cikarin ve her ikisinin fotokopisini de yaninizda bulundurun

Ben zeynep kamilde infertilite 1 e gidiyordum canim doktorlar her ay degistigi icin doktorun adini bilmiyorum sen hangisine gidiyorsun

Ben infertilite2 den muyane için gün almıştım ilk önce ama beni orda muayene etmediler 1 e gönderdiler. şimdi ben evrakları toplayınca 1 e mi gidim ikiye mi

Ben infertilite2 den muyane için gün almıştım ilk önce ama beni orda muayene etmediler 1 e gönderdiler. şimdi ben evrakları toplayınca 1 e mi gidim ikiye mi
Orasi kucuk oldugu icin oyle yapmislardir canim birde kalabalik oluyor o yuzden. Sen hangi doktorda basladiysan ona git bence ben 1 e baslamistim hep orda devam ettim

Bana persembe gunu raporun cikacagini soylediler temkuzdaki adetinin 2m gunu gel dosyan hazir olur dediler ama dosya acildi mi haber veren bile olmadi hastaneye gitmeden dosyanin durumunu nasil ogrenebilirim kizlar?

Kizlar selamun aleykum bugun hastaneden raporumu aldim cok sukur bi aksilik cikmazsa temmuzun 16sinda hastanede olucam hastanede raporun aciklamasini da yukledim ben simdi asagida yazan 16 ilaci da kullanicak miyim ? Kafam cok karisti.

2. Gün kontrol muayene 3. Gün iğne ye baslarsın canım. Ben bıde sey sorcam evlılık cuzdanın komple mi fotokopi çektirıyorsun

Back
X