- 1 Ekim 2018
- 1.225
- 779
- 123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cevap için teşekkür ederim.Tamamen ücretsiz değil indirimli. Bunun içinde belli şartlar aranıyor. Değerlerine bakılıyor 3 yıl evlilik kuralı çocuğunun olmaması lazım vs vs bunlara uyuyorsan tüp bebek ücreti bin tl gibi bir şey ödüyorsun sadece hastaneye ilaçlarda tahmini 2-3 arası galiba
Tamamen ücretsiz değil indirimli. Bunun içinde belli şartlar aranıyor. Değerlerine bakılıyor 3 yıl evlilik kuralı çocuğunun olmaması lazım vs vs bunlara uyuyorsan tüp bebek ücreti bin tl gibi bir şey ödüyorsun sadece hastaneye ilaçlarda tahmini 2-3 arası galiba
Çok geçmiş olsun bilmediğimiz o kadar çok şey varki hergün bura sayesinde bir şey öğreniyoruzCevap için teşekkür ederim.Bu bile çok güzel bir şey çünkü tüp bebek çok pahalı PGT daha da pahalı en son Mart ayında sormuştum özel bir hastanede 30.000 ile 40.000 arası denmişti. Tabi siz sadece tüp bebekten bahsediyorsunuz PGT'den haber yok maalesef (50 çeşit hastalık) taşıyıcısı olan hastalar için 11 Ağustos'ta ücretsiz PGT onaylandı fakat yaptıracak hastane ve doktor bulamıyoruz.
Zeynep Kamil Hastanesi'ne böyle bı tedavi yok,bunu İstanbul'da yapan devlet Hastanesi yokCevap için teşekkür ederim.Bu bile çok güzel bir şey çünkü tüp bebek çok pahalı PGT daha da pahalı en son Mart ayında sormuştum özel bir hastanede 30.000 ile 40.000 arası denmişti. Tabi siz sadece tüp bebekten bahsediyorsunuz PGT'den haber yok maalesef (50 çeşit hastalık) taşıyıcısı olan hastalar için 11 Ağustos'ta ücretsiz PGT onaylandı fakat yaptıracak hastane ve doktor bulamıyoruz.
Sanırım araştırmışsınız ama evet yok çünkü onaylanmasına rağmen uygulanmıyor hastanelerin bilgisi yokmuş maalesef.Zeynep Kamil Hastanesi'ne böyle bı tedavi yok,bunu İstanbul'da yapan devlet Hastanesi yok
Sanırım araştırmışsınız ama evet yok çünkü onaylanmasına rağmen uygulanmıyor hastanelerin bilgisi yokmuş maalesef
Hastanelerde durumlar çok kötü,kırtasiye malzemeleri bile alınamıyor, firmalar ihalelere girmiyor,kaldiki sizin dediginiz olay benim gözümde şu an hayal bile deilSanırım araştırmışsınız ama evet yok çünkü onaylanmasına rağmen uygulanmıyor hastanelerin bilgisi yokmuş maalesef.
Aynen ben de öyle düşünüyorum. Hatta birkaç doktordan SGK'nın battığını duydum. Ve PGT dolarla yapılan bir işlem olduğu için bu yükselişte uygulamaya konulacağını zannetmiyorum. Ayrıca doktorumla araştırma yaptığımızda doktorum bir genetikçi ile konuşmuştu ve o genetikçi bize aynen bu şekilde söyledi ( " Dürüst olmak gerekirse böyle bir uygulamanın yapılmayacağını düşünüyorum " )Hastanelerde durumlar çok kötü,kırtasiye malzemeleri bile alınamıyor, firmalar ihalelere girmiyor,kaldiki sizin dediginiz olay benim gözümde şu an hayal bile deil