• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zeynep Kamil Hastanesi tüp bebek sürecim(olumsuz)

Sevgitoplulugu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2025
4
0
1
33
Merhaba iki ay önce Zeynep Kamil Hastanesinde yumurta toplama işlemi yaptırdım. Sonrasında Amh ım düşük olmasına rağmen doktorların güzel bir planlama yaparak kullandırdıkları ilaçlarla 13 tane yumurtam çıktı. Dosyama baktığımda 6 tanesi kaliteliydi. Ama beşinci güne sadece iki tanesi ulaştı onlarda orta kalite olanlardı. Dondurmaya karar verdiler iki ayarı verdikten sonra tekrar gittim. Ve transfer sırasında dönmüş yumurtayı çözerken biri öldü diğerini transfer ettiler. Sonrasında sonucum da olumsuz oldu. Şunu anlatmak istiyorum. Bence doktorlar hemşireler çok ilgililer. İlaç planlamaları güzel. Biraz gitgel yaptırıyorlar ama her şeyi açıklamaları güzel fiyat olarak makul. Fakat bu embriyologları konusunda pek emin değilim. Bu konuda benim gibi kötü deneyim yaşayan var mı bilmek istedim. Veya ilki böyle olumsuz olup ikincide Zeynep kamilde olumlu sonuç alan var mı?

Birkaç tane okumuştum ben de olumlu sonuç olan vardı inşallah ben de pazartesi günü başlayacağım zeynepkamil’e süreç nasıl ilerledi çok gidip gelme yaptınız mı eviniz uzak mıydı

Çok gidip gelme yapıyorsunuz evet birde dondurma işleminde de gidip gelme devam oluyor. Bir haber vermek için bile iyi yada kötü çağırıp söylüyorlar. Biraz yorucu bir süreç ama umarım sonucunuz olumlu olur

Zeynep kamilde şuan devlet desteği ile ortalama ne kadara mal oluyor acaba fiyatlar hakkında hiçbir fikrim yok bizde tüp bebek sürecine gireceğiz ama ne kadar bir bütçe ayırmamız gerekiyor bilmiyorum

Back
X