Yeni gittim hastaneye tedavide kullanılan bir ilaç yokmuş. Artık adetin 2. 3. Günü değil 17. Veya 18. Günü gelin dedilerArkadaşlar bu aralar Zeynep Kamil hastanesinde tüp bebek tedavisine başlayan oldu mu? İlaç sıkıntısından dolayı tedaviye farklı zamanda başlanıyormus galiba bilgisi olan yazabilir mi?
MerhabalarHayır beklenmiyor. raporu mu çıkardım ve ağustos ayına gün verdiler temmuz da bayram olduğu için
Anladım teşekkür ederim. Bir türlü randevu bulamıyorum ama o doktorlara5 doktordan sağlık onayı almadan dosyanızı vermiyorsunuz. Dosya ile ilgilenen asistan o şekilde heyete göndermiyor tam olmazsa geri geliyor zaten.
Pazartesi gideceğim o gün şansımı deneyeyim o zaman çok sağ olunBen de bulamamıştım hiç öğleden sonra gidip saat 16 gibi yoğunluk bitiyor. Rica ettim uzaktan geldiğimi dile getirdim.sağbolsunlar bir gün için de 5 doktordan da onay aldım
Pazartesi çok yoğun olur Çarşamba gününü tercih edin derimPazartesi gideceğim o gün şansımı deneyeyim o zaman çok sağ olun
Hallettim bi çoğunu. Genel cerrah kaldı bi tek. O da poliklinik yapmıyormuş onu nasıl yakalıcam bilemedimPazartesi çok yoğun olur Çarşamba gününü tercih edin derim
Hayır beklenmiyor. raporu mu çıkardım ve ağustos ayına gün verdiler temmuz da bayram olduğu içinsistemik sağlık raporunu cikarirken erkeginde olmasi geeekiyor mu yoksa sadece kadın olmasi gerekli mi
Ne onayı anlayamadım tüm raporları ayarladıktan sonra onay mı gerekiyor.Ben de bulamamıştım hiç öğleden sonra gidip saat 16 gibi yoğunluk bitiyor. Rica ettim uzaktan geldiğimi dile getirdim.sağbolsunlar bir gün için de 5 doktordan da onay aldım
Mesajınızi yeni fark ettim. Bı kaç gün önce gittim hastaneye adetin 17.gunu. öğrendim ki ultrasondan sonra ilaçlarin durumuna göre USG durumuna göre kimisine adetin 21.gunu kimisine adetle başlanıyor. Yazdığınız için çok teşekkür ediyorumYeni gittim hastaneye tedavide kullanılan bir ilaç yokmuş. Artık adetin 2. 3. Günü değil 17. Veya 18. Günü gelin dediler
Dosya açtırmak için gerekli olan tüm evrakları tamamladıktan sonra kurula giriyorsunuz. Kurul için de kadın doğum anestezi psikiyatri dahiliye genel cerrahiden imza alınması gerekiyor. Onlardan sonra dosya açılıyorNe onayı anlayamadım tüm raporları ayarladıktan sonra onay mı gerekiyor.
Evet sağlık kuruluna veriyorsunuz 1 hafta sonra geliyor size onatNe onayı anlayamadım tüm raporları ayarladıktan sonra onay mı gerekiyor.
Hayır gerekmiyor siz tüm işlerinizi hallettikten sonra dosyanızı teslim ederken eşiniz gerekiyor sadece o da imza atması içinRaoeu cikarirken erkeginde olmasi gerekli mi
Zeynep kamil hastanesinde süreç naisl ilerliyor bu sistemik sağlık raporu icin hic bie bilgim yok hastane bu konularda gerekli aciklamayi hic yapmiyorDosya açtırmak için gerekli olan tüm evrakları tamamladıktan sonra kurula giriyorsunuz. Kurul için de kadın doğum anestezi psikiyatri dahiliye genel cerrahiden imza alınması gerekiyor. Onlardan sonra dosya açılıyor
Tüm tahlilleri tamamladıktan sonra sekretere giderseniz o size sağlık raporu için bi kağıt veriyor. O sekreter sizi yönlendiriyor zaten ne yapmanız gerektiği konusunda. Ama kısaca tüm tahlilleriniz tamamlandıktan sonra o doktorları tek tek gezip (randevu alarak) imza alıyorsunuz. Sonra onu dosyaya ekliyorlar.Zeynep kamil hastanesinde süreç naisl ilerliyor bu sistemik sağlık raporu icin hic bie bilgim yok hastane bu konularda gerekli aciklamayi hic yapmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?