Merhaba,
Belki bana öyle denk geldi, benim şanssızlıgımdan öncelikle araşırma ikincisi devlet hastanesi, tam teşekkül, Para harcamazsın falan ama, bana göre özel hastane daha iyi, Fakat herkes kendi kaderini yaşar.
2 ay önce vajina ve idrar yolları enfeksiyonundan dolayı sancılarım tuttu, Ki takiplerim orada yapılıyordu, Neyse yakın diye Numuneye gittik aman yer yok sakın dogurmayın diyerek izlemeye almadılar, oraya gönderdiler bir erkek dr vardı gece nöbette başka görmedim, zaten canım burnumdaydı, Eliyle öyle bir muayene etti ki nefesim kesildi, Boşuna 50 liralık da idrar da protein kontrolü yapan siparişle gelen bir ilaç aldırdılar, Devlet ödemiyormuş,Bu arada yatırmadılar bunlar olurken oturup sancımla bekliyordum, kullanmaya gerek görmediler, Nst ye bağladılar 15 dk dinleyemediler bebek durmyordu, tabi bu arada yogunluktan nst de sıra vardı, Z.kamil de de yer yokmuş, bi yatakta 2-3 kişi yatıyormuş, Doktor 1 saat beklemeden sonra yer yok eve gidin bişi olursa gelin diye yolladı eve geldim artık nasıl muayene etti ise eve gelince kan gördüm, tlf ile bana bakan dr u aradım, anlattım, bana zorlanmadandır evde bekleyin sancıları takip edin dedi. Fakat telefonla görüşebilmem hayret vericiydi. Beni hatırladı onca hasta içinde, O akşamda son gidişim oldu zaten.
Rutin kontrollerde Klinik teki doktor Detaylı ultrasonografi istedi, Ultasondakiler gün veremeyiz en erken 1,5 ay sonra dediler, Sonra bi tanıdık aracılıgıyla 1 hafta sonrasına gün verdiler, Üçlü test sonrası özürlü doğabilir dediler genetik diye bir yere yolladılar, amniyosentez yapalım, bebek düşebilir dediler ama özeldeki dr yok öle birşey dedi vs vs
Eğer tanıdığın varsa hiç sorun yaşamazsın gibi görünüyor.
Yinede gidip bir gör derim, Hakınızda hayırlısı olsun