Tüp Bebek Merkezleri Zeynep Kamil Hastanesinde Tüp Bebek yaptıranlar var mı?

xyzxyz

Sadece İmtihan....
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2010
1.432
630
448
Arkadaşlar ben bugün hastaneye gittim.2 tane negatif aşılamam var.tüp bebeğe geçiceksin dediler.bayramdan sonra nasipse geçicemde,nasıl olur rapor kaç ayda çıkar? daha önce işlem yapan sorularıma cevap verebilecek birileri varmı acaba?

canım rapor için gerekli şartları taşıyorsan örneğin 3 yıllık evlilik gibi. önce adetli iken ultrason adetli iken hormon tahlillerin yenileniyor. 10 gün sonra temizken tekrar kan veriyorsun.ekg,akciğer filmi,smear,kültür süren dolmamışsa tekrar istemezler. tüm sonuçlar çıktıktan sonra sağlık kurulu raporu için psikiyatri,dahiliye ve genel cerrahdan onay alıyorsun. kağıdı 2 fotoğraf ile sağlık kuruluna bırakıyorsun. 1 haftada sağlık kurulu raporun çıkıyor. daha sonra dosya konseye giriyor 10 günde çıkıyor. ondan sonra da heyete giriyor 1 haftada o sürüyor raporun çıkmış oluyor.

canım rapor için gerekli şartları taşıyorsan örneğin 3 yıllık evlilik gibi. önce adetli iken ultrason adetli iken hormon tahlillerin yenileniyor. 10 gün sonra temizken tekrar kan veriyorsun.ekg,akciğer filmi,smear,kültür süren dolmamışsa tekrar istemezler. tüm sonuçlar çıktıktan sonra sağlık kurulu raporu için psikiyatri,dahiliye ve genel cerrahdan onay alıyorsun. kağıdı 2 fotoğraf ile sağlık kuruluna bırakıyorsun. 1 haftada sağlık kurulu raporun çıkıyor. daha sonra dosya konseye giriyor 10 günde çıkıyor. ondan sonra da heyete giriyor 1 haftada o sürüyor raporun çıkmış oluyor.
yani bunların hepsi aynı ay içerisinde olabiliyor değil mi?ben kasım ayı adetimle birlikte hastaneye gitsem aralıkta mı olur tüp bebek operayonu? çok merak ediyorum ya kusura bakma..nasıl oluyor hiç bilmiyorum

yani bunların hepsi aynı ay içerisinde olabiliyor değil mi?ben kasım ayı adetimle birlikte hastaneye gitsem aralıkta mı olur tüp bebek operayonu? çok merak ediyorum ya kusura bakma..nasıl oluyor hiç bilmiyorum
1 ayda olması biraz zor canım. Hangi evrakların var hangi tahlilleri tekrar yaptıracaksın bilmediğim için tam zaman hakkında yorum yapamıyorum. Ama 1 ayı geçer bence çünkü tahlillerin tam olsa bile adetliyken kan verdikten 15 gün sonra tekrar kan vereceksin. Bunun çıkması 3-4 gün. Sonra sağlık kurulu raporu, heyet,konsey felan ortalama 1,5-2 ayı bulur gibi geliyor. Bayram öncesi git yapılacak işlemlerin varsa yaptır illa bayram sonrasını bekleme bence. Zeynep kamilde işler ağır ilerliyor çünkü.

peki ilk ne randevusu alıp gittiniz rapor almak için yaa soruyorum 2 kere aradım 1 tanesi randevu almadan gel dedi 1 tanesi infertilite den randevu al dedi offff siz rapor almak için naptınız

Back
X