Zeynep kamil hastanesinde tüp bebek yaptırmak isteyenlere bilgi amaçlıdır

mrs_bulbulll

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2018
49
27
88
40
Merhaba hanımlar,

Bu yazıyı Tüp bebek yaptırmak isteyenlere yardımcı olması için yazıyorum. Ben Zeynep kamilde tüp bebek denedim. Devlet destekli Tüp bebek için süreci anlatayım istedim. Öncelikle E nabızdan Tüp bebek yada inferlite bölümüne randevu alıyorsunuz. Size dosya açmak için bazı tahliler ve evraklar istiyorlar (tahliler kültür, simir, rahim filmi, adetliyen kan tahlili, eşinizden sperm testi, meme ultrasyonu vs.) (evraklar evlilik cüzdanı sgk dökümü vs.) bunları tamamladıktan sonra sırasıyla
dahiliye
genel cerrah
psikiyatri
anestezide onay alıyorsunuz.
bunların sonucunda sizde ve eşinizde herhangi bir sağlık sorunu olmazsa, Tüp bebeğe geçebilmeniz için 2 kere iğneli ilaç kullanarak aşılama yapıyorlar. aşılamalar tutmazsa sizi tüp bebek sevk ediyorlar. 3 kere raporlu olarak deneme hakkınız var. sonra ücretli olarak devam edebiliyorsunuz. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Transfer sonucunuz ne oldu

rapor çıkınca ilk adette işleme başlıyorsunuz. Sıra derken herkesin süreci farklı oldugu için her seferinde değişiyordu. bazen 3 kadın olurken bazen 5 kişi oluyorduk ama işlemler öğlene kadar bitiyor. genel anlamda yoğun

Allah bağışlasın sorun neydi neden tüp bebek yapmıştınız taze transfermiydi
Allah razı olsun. normal yolla 8 sene olmadı. özel hastaneler sol tüpünde sıkıntı var ameliyat şart dediler. korktum olmadım. zeynep kamil kaç tane doktorla görüştüysem sorun yok dediler. İlk tüp bebekte miyomlarım vardı. bu sebeble dondurulmuş embriyo tranferi oldum. 2. denememe de direk taze embriyo transferi oldum. 5.gün embriyosuydu

Çok güzel maşaallah bende embriyo transferi oldum devlette sonuç bekliyorum pazartesi kan vericem süleymaniye kadın doğum benimkide daha önce 3 defa transfer oldum özelde 6 embriyo verildi tutmadı şimdide çift embriyo transfer oldum

Orda size tek doktor bakmıyor. Her işleminizde farklı doktorla karşılaşa biliyorsunuz. Yumurta takipde genele mehmet hocaya denk geldim. Toplamayı hatırlamıyorum. transferde Mustafa hoca vardı.
Adet olduktan 15. Gün sonra mı transfer gerçekleşti.
Bende hatsa olamadım bekliyorum bakalım

Ben Ağustos ayında Zeynep kamilin tüp bebek bölümü tadilatta diye özelde çatlatma iğnesi kullanarak hamile kalmayı denedim 3 yumurtam olgunlaşmıştı fakat olumsuz sonuç aldım. Amh düşük. Temmuz da açıldıysa tabi tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum. Fakat olumlu sonuç alan çok insan yazısı okuyamadım bir sizinkini gördüm başka varmı? Veya öneriniz varmı? Tekrar kötü sonuç almaktan korkuyorum. Acaba özel hastane de mi tüp bebek yaptırsam bilmiyorum. İlaçları zaten devlet raporu ile alabilirim

Bu tamemen tercihiniz kalmış. Özelde daha iyi ilgileniyorlar ve tek doktorunuz oluyor. Özeller başarısız olan hastalarını asla paylaşmaz. Zeynep kamilde ilgileniyorlar fakat siz herşeyinizin takipçi oluryorsunuz. ve farklı doktorlarla karşılaşıyorsunuz. bu biyandan iyi bi yandan kötü. benim için iyi olan tarafı aynı konuyu farklı hocalar ile tekrar tekrar konuştum. Maddi olarak ta sizi yormuyor. Benim devleti tercih etmemdeki en büyük sebep özel beni gereksiz yere ameliyat yapacaktı. Zeynep kamilde hangi doktora konuştuysam asla olma dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…