bende hamile kalmak istiyorum ancak doktor kistim olduğunu söyledi, bir iki doktor aynı şeyi söyledi
güvenebileceğim bir doktor arıyorum, tedavi olup hamile kalmak için??
Zeynep kamili çok övüyorlar acaba doktor önerisi olan varmı??
bende hamile kalmak istiyorum ancak doktor kistim olduğunu söyledi, bir iki doktor aynı şeyi söyledi
meraba ben 31+2günlük hamileyim ve oğlum olucak inş,muayeneye doçent doktor ayşe gürbüze gidiyorum özel muayenehanesine,ve doğumumuda zeynep kamilde yapmayı düşünüyorum acaba bu dr ve bu hastanede doğum yapmış arkadaşlar varmı?bilgilerini paylaşırlarsa çok sevinirim şimdiden şk ederim
ben doğum yapmadım ama amelıyat oldum daha yenı
ayse hnm hastalarını gördüm gayet ilgili bence doğumunu orda yap
temiz personelı gayet iyi iyi doğumlar sana şimdiden
cnm çok tşk ederim,inş bakalım bende onda düşünüyorum doğumumu ama hastanede ilk defa ameliyat olucağım için tedirginim hakkında hiç bir şey bilmiyorum umarım iyi ve sağlıklı doğumum olur..
dedim gibi hiç tereddüt yaşama bence gayet ilgili hatta özel oda iste
doğuma yakın ayşe hnmdan hemen verirler bende özel odada yattım gayet memnun kalıdm
doğum konusunda artık uzmanlar bende hamiş kalırsam benmde dr akıf alkan
orda doğum yapcm dualarını eksık bende hemen bebiş sahibi oluyum cnm
sanada bi avazda kurtulmak nasip etsin cnm ALLAHIM
cnm özel odada mı veriyorlar ilk defa duydum eğer öyleyse çok mutlu olurum,peki ücret karşılığımı ve acaba ne kadardır fiyatından haberin varmı cnm..
ücretsiz cnm hersey ücretsiz beş kuruş cıkmadı bizden
özel odadaA YATTIM düşün bide dr söyle yatmana yakın ayarlar hemeen
aa gerçektenmi özel oda ücretsizmi çok sevindim yaa,ama arkadaş doğum yapmıştı orda özel oda tutmuşlar ve günlük 5 yıl önce 65 tl verdiklerini söylemişti,acaba sen dr un özel muayenehanesine gittiğin içinmi özel odaya para vermedin?????
ewet cnm önceden ücretliymiş eşim hatta özel odanın farkı neyse öderiz
dedi ama ücretsiz dediler ama sen dr gene daniş oda hakkında aydınlatr seni
aa çok sevindim cnm haftaya dr kontrolüm var mutlaka drumla konuşucam bu konuyu,çok tşk ederim cnm verdiğin bilgiler için çok saol,rabbim herşeyi önlüne göre versin inş.
::
cnm nedemek yardımcı olduysam ne mutlu bana duan için teşekkür ederim
inşşş.gönlümden gecen olur
gene yazarsın dr görüştükten sonra cnm hayırlı doğumlar sana
::
cnm nedemek yardımcı olduysam ne mutlu bana duan için teşekkür ederim
inşşş.gönlümden gecen olur
gene yazarsın dr görüştükten sonra cnm hayırlı doğumlar sana
cnm meraba bugün dr gittim çok şükür bebeğim iyiymiş,dr temmuz sonuna gün verdi,özel oda hakkın da konuştum evet ücretsiz dedi,ve bende orda kalıcam kısmetse.
cnm meraba bugün dr gittim çok şükür bebeğim iyiymiş,dr temmuz sonuna gün verdi,özel oda hakkın da konuştum evet ücretsiz dedi,ve bende orda kalıcam kısmetse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?