Zeynep Kamil Hastanesindr Histeroskopi ?

EzgininAnnesi

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2012
2.912
7.353
358
Merhaba.

Zeynep Kamil Hastanesi'ne Polipler için Histeroskopi için bugün başvurdum. Evraklarımı ve numaramı alıp arayacaklarını söylediler. Ama zaman belirtmediler. Acaba ne kadar zamanda arıyorlar. Bilgisi olan var mı?

Merhaba bende geçen sene polip için histereskopi olmuştum zeynep kamilde.bir numara veriyorlar Adet olunca arıyorsunuz adet olduğunuzu söylüyorsunuz sonra onlar sizi arayıp ameliyat gününz hakkında bilgi veriyorlar. Adet bittikten bi hafta içinde histereskopi olmadı gerekiyor oyüzden tam o zamanlar aradına veriyorlar.

Merhaba bende geçen sene polip için histereskopi olmuştum zeynep kamilde.bir numara veriyorlar Adet olunca arıyorsunuz adet olduğunuzu söylüyorsunuz sonra onlar sizi arayıp ameliyat gününz hakkında bilgi veriyorlar. Adet bittikten bi hafta içinde histereskopi olmadı gerekiyor oyüzden tam o zamanlar aradına veriyorlar.

Bana da adetli 2. Gün gel dediler.
Gittim evrakları verdim. Numaramı verdim
Bız arayacağız dediler.

Bana da adetli 2. Gün gel dediler.
Gittim evrakları verdim. Numaramı verdim
Bız arayacağız dediler.
ben gittiğimde böyle yapıyorlardı. yada öyleydi tam hatırlayamadım :) ama adet bitiminden sonra bi hafta içinde yapılması gerekiyor rahim kalınlığı açısından. o aralık içerisinde gününüzü verirler.

ben gittiğimde böyle yapıyorlardı. yada öyleydi tam hatırlayamadım :) ama adet bitiminden sonra bi hafta içinde yapılması gerekiyor rahim kalınlığı açısından. o aralık içerisinde gününüzü verirler.
Aradılar bugün.
Pazartesi ameliyat olacağım.
İşlem nasıl bilgi verebilit misiniz?
Hastanede kalınıyor mu? Ağrı sureci nasıl?

işlem kolay. işlem bitiminde hastanede kalınmıyor bi kaç saat sonra taburcu ettiler. ameliyat öncesi yatış vermişlerdi ama ben imza atarak hastanede kalmadım ama 5-6 gibi erken bi saatte mutlaka gel dışarda kaldığın için test yapmamız gerekiyor dediler öyle gittim çok fazla ağrı yaşamadım bi kaç gün lekelenmem oldu.

işlem kolay. işlem bitiminde hastanede kalınmıyor bi kaç saat sonra taburcu ettiler. ameliyat öncesi yatış vermişlerdi ama ben imza atarak hastanede kalmadım ama 5-6 gibi erken bi saatte mutlaka gel dışarda kaldığın için test yapmamız gerekiyor dediler öyle gittim çok fazla ağrı yaşamadım bi kaç gün lekelenmem oldu.
Teşekkürler 🥰

Ben Bugün Oldum. ilk başlarda bayağı ssnciliydi.
sabah 6 da hastaneye yattım.
2 tane dilaltina ilaç verdiler. 20 dk sonra aşırı bir sancı. Kasıklarım; karnım; dizlerim 45 dk aşırı sancı çektim. Sicaklama; Daralma. Yerimde duramadim. Allah'a şükür 45 dk nin sonunda bitti.

11 gibi ameliyata alındım 2 polip alınmış. Çıkışta da 15 20 dk bi sancı oldu. Öncekinin yanından bile gecmiyordu hafifti. Sonrasında uyuyakalmışım. Saat 4 te de çıktım hastaneden eve geldim Allah'a şükür.

ameliyat öncesinde neden ağrınız oldu ki niye dil altı verdiler tansiyonunuz mu yüksek? çok geçmiş olsun bu arada :)

Ben Bugün Oldum. ilk başlarda bayağı ssnciliydi.
sabah 6 da hastaneye yattım.
2 tane dilaltina ilaç verdiler. 20 dk sonra aşırı bir sancı. Kasıklarım; karnım; dizlerim 45 dk aşırı sancı çektim. Sicaklama; Daralma. Yerimde duramadim. Allah'a şükür 45 dk nin sonunda bitti.

11 gibi ameliyata alındım 2 polip alınmış. Çıkışta da 15 20 dk bi sancı oldu. Öncekinin yanından bile gecmiyordu hafifti. Sonrasında uyuyakalmışım. Saat 4 te de çıktım hastaneden eve geldim Allah'a şükür.

ameliyat öncesinde neden ağrınız oldu ki niye dil altı verdiler tansiyonunuz mu yüksek? çok geçmiş olsun bu arada :)
Sağolun . Verilen dil atından biri düşük yapan hastalara veriliyormuş. Rahim açılsın diye. Sanırım doğum sancısı çektim. Allah'ım dedim bu ne. Allah kimseye göstermesin. Allah'a şükür geçti gitti

çok geçmiş olsun inşallah. hamile kalmaya çalışıyorken mi farkedildi polipleriniz oyüzden mi alındılar?

Malesef henüz kavuşamadım vakti gelmemiş heralde. :) sebepsiz infertilite olarak ilerliyoruz. geçen ay tüp bebek denedik ama sonuç negatif oldu. şimdi bazı testler istedi onları yaptırıyoruz çıkmaları biraz uzun sürüyormuş devlette.

Merhaba haftaya pazartesi Histeroskopi olacağım Zeynep Kamilde cuma günü saat 10 da Burda ol dediler yatış için ama hastanede kalmayacaksınız merak etmeyin dedi bende kaç saat kalacağımı sormayı unuttum siz biliyor musunuz kaç saat tutuyorlar acaba

Back
X