Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlaç raporu için teslim ettim sağlık kuruluna 16 Temmuz da çıkar dedi ilk regl de gel dediler sonra ne oluyorMerhaba raporunuz çıktı ise birde ilaç raporu çıkıyor onu da sormanız lazım gidip aynı sağlık kurulu yazan birime onlar hepsi her iki rapor da çıktı ise gelen regl ile 2. Günü gidip tedaviye basliyorsunuz
Regl de gidiyorsunuz receteniz yazılıyor öğlen sabah 08.30 da regl olunca gitmeniz gerek öğlen 2 kadar bekletiyor kar receteneniz veriliyor tedavi başlıyor sonra 2 günde bir cagriyorlar genelde ilk üç gün tedavi yazılı veriyorlar eline aldigin ilaçlar şöyle böyle kullan diyorlar sonra mesaj geliyor telefonuna her gün ilaçlar hakkında kullanma dozu geliyor ona göre devam toplama zamanı hersey sonrası mesaj geliyor.İlaç raporu için teslim ettim sağlık kuruluna 16 Temmuz da çıkar dedi ilk regl de gel dediler sonra ne oluyor
Çok teşekkür ederim mesajlarima cevap verdiğiniz için ayrıca şunu da öğrenmek istiyorum regli günü gideceğim fakat öğleden sonra reçetemin çıkacağını vereceklerini söylüyorsunuz ama ben çalışıyorum aynı günde bunu yapamayabilirim tüm gün orada kalmak beni iş yerim açısından çok zorlar gitgel yapmak durumu da zor malum bunun için ne yapabilirim peki hiç böyle durumlarla karşılaştınız mıRegl de gidiyorsunuz receteniz yazılıyor öğlen sabah 08.30 da regl olunca gitmeniz gerek öğlen 2 kadar bekletiyor kar receteneniz veriliyor tedavi başlıyor sonra 2 günde bir cagriyorlar genelde ilk üç gün tedavi yazılı veriyorlar eline aldigin ilaçlar şöyle böyle kullan diyorlar sonra mesaj geliyor telefonuna her gün ilaçlar hakkında kullanma dozu geliyor ona göre devam toplama zamanı hersey sonrası mesaj geliyor.
Ayrıca tüp bebek transfer sonrası rapor veriliyor muRegl de gidiyorsunuz receteniz yazılıyor öğlen sabah 08.30 da regl olunca gitmeniz gerek öğlen 2 kadar bekletiyor kar receteneniz veriliyor tedavi başlıyor sonra 2 günde bir cagriyorlar genelde ilk üç gün tedavi yazılı veriyorlar eline aldigin ilaçlar şöyle böyle kullan diyorlar sonra mesaj geliyor telefonuna her gün ilaçlar hakkında kullanma dozu geliyor ona göre devam toplama zamanı hersey sonrası mesaj geliyor.
Transfer sonrası olumsuz olursa yeniden rapor çıkıyorAyrıca tüp bebek transfer sonrası rapor veriliyor mu
Ben tedavim yapıldı iğneler vs ama olumsuz oldu döllenme kaliteli.olmadi transfer olmadım ne yazikki fakat tedavi başlayınca 2 günde bir her sabah oraya gitmek zorundasınız ve 2.3 saate işler ancak sürüyor ve bitiyor kan ve muayene kl derken rahat 3 saate yakın sürüyor birde reçete için de beklemek zorunda kalıyorsunuz sabah sizi muayene ediyorlar ve tüm muayeneler bittikden sonra tüm hastaların tek tek dosyasına bakılıp ilaçları dozları yazılıyor ve hastanede. 3 gibi çıkmak durumunda kaliyorsunuzÇok teşekkür ederim mesajlarima cevap verdiğiniz için ayrıca şunu da öğrenmek istiyorum regli günü gideceğim fakat öğleden sonra reçetemin çıkacağını vereceklerini söylüyorsunuz ama ben çalışıyorum aynı günde bunu yapamayabilirim tüm gün orada kalmak beni iş yerim açısından çok zorlar gitgel yapmak durumu da zor malum bunun için ne yapabilirim peki hiç böyle durumlarla karşılaştınız mı
Siz hangi aşamadasınız
Hayır şeyi sordum ben çalıştığım için istiharat raporu :)Transfer sonrası olumsuz olursa yeniden rapor çıkıyor
Evet gün aşırı gideceğim bilgisi aktarıldı banaBen tedavim yapıldı iğneler vs ama olumsuz oldu döllenme kaliteli.olmadi transfer olmadım ne yazikki fakat tedavi başlayınca 2 günde bir her sabah oraya gitmek zorundasınız ve 2.3 saate işler ancak sürüyor ve bitiyor kan ve muayene kl derken rahat 3 saate yakın sürüyor birde reçete için de beklemek zorunda kalıyorsunuz sabah sizi muayene ediyorlar ve tüm muayeneler bittikden sonra tüm hastaların tek tek dosyasına bakılıp ilaçları dozları yazılıyor ve hastanede. 3 gibi çıkmak durumunda kaliyorsunuz
Öyle olunca hak.yanmiyor ve para iadesi yapılıyor zatenEvet gün aşırı gideceğim bilgisi aktarıldı bana
Bu 3 gibi çıkma durumu sanırım ilaçları yazılma günü yaşanıyor
Kalitesiz olunca transfer olmayınca deneme 1 de hak olarak kayıp olmuyor değil mi sonuçta transfer yapılmıyor
Anladım. Peki birşey soracağım ben tüp bebek ilk deneme olcam adetim ay sonundaÖyle olunca hak.yanmiyor ve para iadesi yapılıyor zaten
Merhaba mesajlarınızı gördüm öncelikle aynı gün saat 14:00 te gelin diyorlar işe gidip geri gelebilirsiniz yakınsa çünkü ilaç yazıp ayrıntılı nasıl kullanacağınızı anlatıyorlar işin diğer kısmı saat 2 de anlatıp rapor yazıyorlar saat 4-5 gibi rapor onaylanıyor öyle eczaneden ilaç alıyorsunuz yani saat 2 den sonra işe dönmeniz zor gibi bilginiz olsun yakındaki eczanelerde ilaç var heryerde bulamıyorsunuz iğneleri deÇok teşekkür ederim mesajlarima cevap verdiğiniz için ayrıca şunu da öğrenmek istiyorum regli günü gideceğim fakat öğleden sonra reçetemin çıkacağını vereceklerini söylüyorsunuz ama ben çalışıyorum aynı günde bunu yapamayabilirim tüm gün orada kalmak beni iş yerim açısından çok zorlar gitgel yapmak durumu da zor malum bunun için ne yapabilirim peki hiç böyle durumlarla karşılaştınız mı
Siz hangi aşamadasınız
Merhaba mesajlarınızı gördüm öncelikle aynı gün saat 14:00 te gelin diyorlar işe gidip geri gelebilirsiniz yakınsa çünkü ilaç yazıp ayrıntılı nasıl kullanacağınızı anlatıyorlar işin diğer kısmı saat 2 de anlatıp rapor yazıyorlar saat 4-5 gibi rapor onaylanıyor öyle eczaneden ilaç alıyorsunuz yani saat 2 den sonra işe dönmeniz zor gibi bilginiz olsun yakındaki eczanelerde ilaç var heryerde bulamıyorsunuz iğneleri de
Bahçeci de tedavi gördüm orası özel ama en az bi saat bekliyorsun oradadaBen tedavim yapıldı iğneler vs ama olumsuz oldu döllenme kaliteli.olmadi transfer olmadım ne yazikki fakat tedavi başlayınca 2 günde bir her sabah oraya gitmek zorundasınız ve 2.3 saate işler ancak sürüyor ve bitiyor kan ve muayene kl derken rahat 3 saate yakın sürüyor birde reçete için de beklemek zorunda kalıyorsunuz sabah sizi muayene ediyorlar ve tüm muayeneler bittikden sonra tüm hastaların tek tek dosyasına bakılıp ilaçları dozları yazılıyor ve hastanede. 3 gibi çıkmak durumunda kaliyorsunuz