Zeynep Kamil'de Amniyosentez Yaptıranlar

NewMamaa

Doğdu Güneşim 🌸
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2022
5.360
10.070
178
Merhabalar, fetal dna testinde olumsu bir durumdan şüphelenildiği için 17. Haftada zeynep kamilde amniyosentez yaptırdık. 3.nisanda... işk başta hızlı test var ön sonuç, o 1 hafta 10 günde çıkıyor, büyük ölçüde doğru sonuç çıkıyor dediler. 1 hafta geçti telefonla ulaşamadık gittik sorduk. O sonuç size söylenmiyor dediler.4 hafta 6 haftaya çıkarmış sonuç :( baştan söyleseler belki özelde yaptırmaya karar verirdik. O yüzden yaptıran var mı sormak istedim. En son hangi tarihte yapılan sonuç çıktı acaba

Merhabalar, fetal dna testinde olumsu bir durumdan şüphelenildiği için 17. Haftada zeynep kamilde amniyosentez yaptırdık. 3.nisanda... işk başta hızlı test var ön sonuç, o 1 hafta 10 günde çıkıyor, büyük ölçüde doğru sonuç çıkıyor dediler. 1 hafta geçti telefonla ulaşamadık gittik sorduk. O sonuç size söylenmiyor dediler.4 hafta 6 haftaya çıkarmış sonuç :KK43: baştan söyleseler belki özelde yaptırmaya karar verirdik. O yüzden yaptıran var mı sormak istedim. En son hangi tarihte yapılan sonuç çıktı acaba
Merhaba uzun zaman olmuş ama kaç günde ve nasıl çıktı sonuçlarınız...

Merhabalar, fetal dna testinde olumsu bir durumdan şüphelenildiği için 17. Haftada zeynep kamilde amniyosentez yaptırdık. 3.nisanda... işk başta hızlı test var ön sonuç, o 1 hafta 10 günde çıkıyor, büyük ölçüde doğru sonuç çıkıyor dediler. 1 hafta geçti telefonla ulaşamadık gittik sorduk. O sonuç size söylenmiyor dediler.4 hafta 6 haftaya çıkarmış sonuç :KK43: baştan söyleseler belki özelde yaptırmaya karar verirdik. O yüzden yaptıran var mı sormak istedim. En son hangi tarihte yapılan sonuç çıktı acaba
Merhaba uzun zaman olmuş ama kaç günde ve nasıl çıktı sonuçlarınız...0
Merhaba şuan tam hatırlamıyorum ama 3 haftaydı sanki
ön sonucu sizinle paylasmıslar mıydı peki

Merhaba uzun zaman olmuş ama kaç günde ve nasıl çıktı sonuçlarınız...0

ön sonucu sizinle paylasmıslar mıydı peki
Telefonda söylemiyorlar asla. 22 günde çıkmış sonuç 4. Test çıkmamıştı biz yinede gittik sorduk aa o çıkmamış mı tüh tüh bilmiyorduk dedik hepsi çıkmadan söylemiyormuş. Devlet bizimki ama

Back
X