zeynep kamilde dogum yapan varmi

hiç canını sıkma .. bence bir sıkıntı olmayacak .. bazılarının bebeğide önden gidiyor.. sağlıklı doğuyor.. zeynep kamil yoğun olması dışında çok iyi bir hastane ..bende gittim çok memnun kaldım.. tam donanımlı .. allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin.. canını sıkma olumsuz haberleri ve yorumları dinleme.. kafanı dağıtmaya çalış anne olarak en büyük sorumluluğun şuanda bu ..

Haklısın canım. Bugün farklı bir doktora gittim 2 buçuk hafta gerilik çıktı mesela. Z Kamile en erken haftaya cumaya gün bulabildim o yüzden oraya da gidip kesin bilgi almaya çalışacağım. Benim içimde de kötü bir his yok, çünkü bebek hareketli sürekli ama insan ister istemez bozuluyor

bir tanıdığım olmuştu.2 yıl evvel.eşine küfür ediyordu.azcık haysiyeti olsaydıda 3 kürüş verip burda doğurtmasaydı bir odada 6 kadın her biri doğum pozisyonunda yanımdakinin çığlığından strese girdim demişti.eşine neden küfrettiğine gelince birden odaya bir sürü stajer kadınlı erkekli giriyor tek tek bizlere bakıp hocaları bilgi veriyor.burda fazla anlatamadım ama mahremiyet denen durum yok demişti.

yok ben seni anlıyorum tabi ki insanın moralini bozabilecek bir şey .. ama 2,5 hafta çokta geri değil bence .. toparlar o kendini merak etme ... umarım erken doğmaz , rahimde ne kadar kalırsa o kadar iyi 42 haftaya kadar yolu var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…