Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
.............Varsa lutfen biriniz yazin. Sadece 2 kisi cevap verdi baska gidip memnun kalan yok mu???
Diger topikte sorularima cevap veren siz misiniz bilmiyorum ama okdr tedirginim ki akne ilaci kullandim yuzum berbat durumdaydi pskolojim bozulmustu yeni yeni toparlaniyorum ilactan dolayi tuylenme oldu bunun cozumude igneli cunku lazerle de mahfettim. Iz kalmasindan korkuyorum anlatabildim umarim. Tekrar depresyona girip aynalara kusmek istemiyorummmmmyahu forumu araştır bak önceki sayfalara bin tane iyi yorum görürsünn hakkında.
daha ne duymak istiyosun? memnun işte herkes. git bir kere dene gör.
Ayrica koskoca sitede bu bayanin numarasini bilen cikar ümidiyle yaziyorum çok kotu durumdayim. Nette bulamiyorum nosunu kimse bilmiyo mu ya
Siz daha ulasamadniz mi?Diger topikte sorularima cevap veren siz misiniz bilmiyorum ama okdr tedirginim ki akne ilaci kullandim yuzum berbat durumdaydi pskolojim bozulmustu yeni yeni toparlaniyorum ilactan dolayi tuylenme oldu bunun cozumude igneli cunku lazerle de mahfettim. Iz kalmasindan korkuyorum anlatabildim umarim. Tekrar depresyona girip aynalara kusmek istemiyorummmmm
Randevu aldim 4 eylul de bakalim inşallah pisman olmamSiz daha ulasamadniz mi?
Sizde mi zeynep hanima gidiyorsunuz?Google a yazıp aratırsanız Zeynep Polat İğneli Epilasyon diye birkaç sayfa çıkıyor,numarasını kendiniz de bulabilirsiniz rahatlıkla
Zeynep hanima mi gideceksiniz??Çıkan numarayı aradım ama kimse açmıyor
Ins güzel sonuçlar alirsinizRandevu aldim 4 eylul de bakalim inşallah pisman olmam
Sizde mi zeynep hanima gidiyorsunuz?
Evet canm iki hafta önce aramistim kimse acmamisti dün tekrar aradim cevap verildi randevu aldm bende yeni başlayacağimZeynep hanima mi gideceksiniz??
İnşallah canim yaIns güzel sonuçlar alirsiniz
Ben cok rahat bi şekilde randevuyu aldim. Nereye basliyorsunuz peki?Başta kendisine gitmeyi düşündüm ama randevuları çok yoğun olması nedeniyle başka bir yerde karar kıldım .
Hangi tarihe aldin canim ? Bende 4 eylulde basliyorum. Tuyleri uzatip gelmemi soyledi zeynep hanim. 1 ay da anca uzar zaten ve eylul igneli icin cok iyi bir aymış.Evet canm iki hafta önce aramistim kimse acmamisti dün tekrar aradim cevap verildi randevu aldm bende yeni başlayacağim
Bu perşembe elmacik kemigi bide favori bolgemi 3 ay once almistim bi an önce baslayayim dedim yaz boyu güneş kremiyle gezdim Güneşe de zorda kalmadikca cikmadm ins. Sorun olmazHangi tarihe aldin canim ? Bende 4 eylulde basliyorum. Tuyleri uzatip gelmemi soyledi zeynep hanim. 1 ay da anca uzar zaten ve eylul igneli icin cok iyi bir aymış.