İğneli Epilasyon ZEYNEP POLATA GIDEN VARSA YAZABILIR MI??????

Eyila23

❤Rabbim ol de olsun❤
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2014
1.317
937
Varsa lutfen biriniz yazin. Sadece 2 kisi cevap verdi baska gidip memnun kalan yok mu???

Varsa lutfen biriniz yazin. Sadece 2 kisi cevap verdi baska gidip memnun kalan yok mu???

Merhaba kendi merkezimde kendime uygulama yapıyorum :) 12 yıllık tecrübemle yardımcı olabilirim

yahu forumu araştır bak önceki sayfalara bin tane iyi yorum görürsünn hakkında.
daha ne duymak istiyosun? memnun işte herkes. git bir kere dene gör.

yahu forumu araştır bak önceki sayfalara bin tane iyi yorum görürsünn hakkında.
daha ne duymak istiyosun? memnun işte herkes. git bir kere dene gör.
Diger topikte sorularima cevap veren siz misiniz bilmiyorum ama okdr tedirginim ki akne ilaci kullandim yuzum berbat durumdaydi pskolojim bozulmustu yeni yeni toparlaniyorum ilactan dolayi tuylenme oldu bunun cozumude igneli cunku lazerle de mahfettim. Iz kalmasindan korkuyorum anlatabildim umarim. Tekrar depresyona girip aynalara kusmek istemiyorummmmm

Ayrica koskoca sitede bu bayanin numarasini bilen cikar ümidiyle yaziyorum çok kotu durumdayim. Nette bulamiyorum nosunu kimse bilmiyo mu ya :KK61:

Diger topikte sorularima cevap veren siz misiniz bilmiyorum ama okdr tedirginim ki akne ilaci kullandim yuzum berbat durumdaydi pskolojim bozulmustu yeni yeni toparlaniyorum ilactan dolayi tuylenme oldu bunun cozumude igneli cunku lazerle de mahfettim. Iz kalmasindan korkuyorum anlatabildim umarim. Tekrar depresyona girip aynalara kusmek istemiyorummmmm
Siz daha ulasamadniz mi?

merhaba iğneli epilasyon ile ilgili tüm sorularınızı cevaplayabilirim :)

Evet canm iki hafta önce aramistim kimse acmamisti dün tekrar aradim cevap verildi randevu aldm bende yeni başlayacağim
Hangi tarihe aldin canim ? Bende 4 eylulde basliyorum. Tuyleri uzatip gelmemi soyledi zeynep hanim. 1 ay da anca uzar zaten ve eylul igneli icin cok iyi bir aymış.

Hangi tarihe aldin canim ? Bende 4 eylulde basliyorum. Tuyleri uzatip gelmemi soyledi zeynep hanim. 1 ay da anca uzar zaten ve eylul igneli icin cok iyi bir aymış.
Bu perşembe elmacik kemigi bide favori bolgemi 3 ay once almistim bi an önce baslayayim dedim yaz boyu güneş kremiyle gezdim Güneşe de zorda kalmadikca cikmadm ins. Sorun olmaz

X