Örgü Zeynep'ime ördügüm ciciler

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,
çok güzel ince iş yapmıssın ben herseyi begenmem ama senınkiler güzel
harika ilk resim süper nasıl yaptın onu kaç sayısı lif ipiylemi oldu acaba pembe beyaz olan

ellerinize saglık çok güzel olmuş güle güle giysin zeynep kızımız ben pempe nakışlı lıyı kac sayı başladınız yazarmısınız sevinirim

hepsi birbirinden güzel benim kızım büyüdü artık yeğenime yaparım.arkadaşım kızın sağlıkla ğiysin çok şanslı böyle hamarat annesi var adaşımın

hepsini sağlıklı günlerde giysin benimde yeğenimin bebişi oldu bende ona yapayım
teşekkür ederim kolay gelsin sanada

Ellerinize sağlık..örgüye yeni başlayan biri olarak açıklamalarınız çok anlaşılır olmuş..teşekkürler...Bir de rica etsem..en başta gönderdiğiniz pembe beyaz tığ işi ile yapılmış olan kareli yeleğin yapılışnı ,özellikle de yakasını açıklar mısınız?:hulya::hulya:

ayy hepsi birbirinden şahane.en baştaki pembe düğmeli yeleği biraz açıklar mısın?kaç başladın,nasıl kestin?biraz acemiyimde ben.

hepsi de birbirinden güzel olmuş
güle güle giysin bebeğin inş hepsini

bende de birden heves oluştu :) öreyim diye

hepside cok güzel olmus ellerinize saglık emek vermişiniz a.s.
bende örmek istiyorum :hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…