Zeytinburnu yakınlarında kadın dogum uzmanı bildiginiz varmı?

simarikcadi

Mutluluk prensesii:)
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2011
139
1
66
İstanbul
14 aylık evliyim genel olarak bakıldıgında sorunum oldugunu düşünmüyorum normal kliniklerde üşütmeden kaynaklı testler fln yapıldıgında rahim hersey temiz çıkmıştı..Hatta şimdiden kan ve florikasit destegi alıyorum erkende olsa..
Mart ayından sonra(borçlar hafifledigi için) çocuk yapmayı düşünüyoruz ..hayırlısı bakalım ama erkende dr gidip gözükmek istiyorum..Şuana kadar hep korunduk hiç düşünmedikde ama artık zamanı geldını düşünüyoruz..Zeytinburnu yakınlardın iyi bir kadın dogum uzmanı arıyorum memnun kaldıgınız veya bildiginiz varmı?

Merhaba,
Ben de zeytinburnunda oturuyorum. ve iyi bir doktor arıyorum. avrasya hastanesinde bi bayan doktora gitmiştim. ama memnun kalmadım pek. ermeni hastanesinde yakup beye gitmiştim. ondan da memnun kalmadım. bebek düşünüyorum artık. ama bir kontrole gitmem gerekiyor. tavsiye edeceğiniz bir doktor var mı?
Teşekkürler.

MERHABA,
MEMNUN KALMADIM DENİLEN KİŞİNİN İSMİNİ BİLİYORSANIZ ONU DA YAZIN AVRASYAYI GENELLEMİŞ GİBİ OLUYORSUNUZ..
BEN İLK MUAYENEMDEN İTİBAREN DOĞUM DAHİL AVRASYA HOSPİTAL * GAMZE BAYKAN * A GİTTİM.. HAYATIMIN EN DOĞRU KARARLARINDAN BİRİYDİ..
ÇOK YAKIN ARKADAŞLARIMINDA GİTTİĞİ BİR DOKTOR İDİ ONLAR YANILMADI BENDE YANILMADIM.. KESİNLİKLE DENEYİN BİR KEZ RANDEVU ALIN DERİM.. AVRASYA BİR ÇOK ÖZEL HASTANEYE GÖRE DOĞUM VE MUAYENE ÜCRETLERİ KONUSUNDA DA KESİNLİKLE UYGUN VE TAM TEŞEKKÜLLÜ BİR HASTANEDİR..

YEPYENİ MODELLER EKLİYORUM HEMEN HEMEN HERGÜN FORUMDAKİ SAYFAMA.. KENDİNİZ İÇİN DÜŞÜNMESENİZ BİLE ÖNERECEĞİNİZ BİRİLERİ OLUR BELKİ :)

SAYFAM

http://www.kadinlarkulubu.com/doguma-hazirlik/631424-anneye-gerekli-lohusa-taci-bebek-bandi.html

MODELLERİM DEN BAZILARI AMA BUNLAR EN YENİLERİ..

Eki Görüntüle 751940 Eki Görüntüle 751941 Eki Görüntüle 751942 Eki Görüntüle 751943 Eki Görüntüle 751944 Eki Görüntüle 751945 Eki Görüntüle 751946 Eki Görüntüle 751947 Eki Görüntüle 751948 Eki Görüntüle 751949 Eki Görüntüle 751950 Eki Görüntüle 751951 Eki Görüntüle 751952 Eki Görüntüle 751953 Eki Görüntüle 751954 Eki Görüntüle 751955 Eki Görüntüle 751956 Eki Görüntüle 751957 Eki Görüntüle 751958 Eki Görüntüle 751959

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…