Doğal Saç Bakım Kürleri Zeytinyağı+bal kürünü saçtan çıkarmak

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri

RenkliKalemler

Ah bu şarkıların gözü kör olsun!
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2011
34
7
86
Merhaba bayanlar,
ben geçence zeytinyağını saçıma sürüp 1-2 saat beklettim ve yıkadım.fakat saçımdan yağ geçmedi üstüne üstlük yağ geçmeyince tekrar tekrar yıkadım saçımın bazı yerleri kurudu.şimdi saçımda zeytinyağı+bal kürü var.saçımdan nasıl geçirebilirim?bildiklerinizi paylaşırsanız mutlu olurum :17:

bende saçlarıma zeytinyağı, cildimede bal kullanırım ve ıkısınede aşığım.. ama yağ kalmıyor kı saçında nası yıkadında kaldı kıss :32:

Çok iyi yıkıyorum vallahi o konuda eminim sadece durulama suyuma limon sıkınca geçiyor saçımdaki yağ.O şekilde de saçlarım kuruyor bir anlamı kalmıyor saçımı nemlendirme çabalarımın :14:

Çok iyi yıkıyorum vallahi o konuda eminim sadece durulama suyuma limon sıkınca geçiyor saçımdaki yağ.O şekilde de saçlarım kuruyor bir anlamı kalmıyor saçımı nemlendirme çabalarımın :14:

ay yok vallahi benım sacımda yağ kalmıyor, şampuanını yağlı saçlar olanlardan tercıh et zeytınyagı maskesı yaptığın zaman, birde suyu bır tık daha sıcak yapabılırsın.. haa bırde boyle bişeyi sökmeye calısır gıbı değilde masaj yaparak köpükle,,bırde köpüğün yoğun olsun :16:

yag veya bu tür bakımlar yaptıgınızda sacınıza hiç su degdirmeden önce bol sampuanla sampuanlayacaksınız zaten köpürüyo iyice sampuanladıktan sonra suyla durulayın ve tekrar sampuanlayın sacta hiç yag kalmıyo ozaman

Back
X