Zeytinyağı İçerek Kilo Alın

whisper90

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2010
192
0
96
Bursa
arkdaslar biryerde okudum ve mantıklı geldı sızlerle paylasmak ıstedım.
bunu paylasan arkds kendısı uygulamıs we ayda 12 kılo almıs bukadar hızlı 12 kılo almak ıstemeyız hıc bırımız (çatlak olur) ama solıyecegımın mıktarını azaltırsak ayda 3-4 kılo alabılırz belkı.
bahsedecegım şey zeytınyağı !
arkadas gunde 1 su bardagı zeytınyagı ıcerek ayda 12 kg almıs.1bardak zeytınyagında 1200 kalorı bulunuyormuş.
1 su bardagı herkez koly koly içemez dıye tahmın edıyorum.ama en azından aksamları yatmadan ıctıgmız sutun ıcıne 4-5 kasık koysak koly ıcılebılır dıye tahmın edıyorum.bu da bıze 500 kalorı cıwarında aldırır hemde kolayca..

Ayyy canım ya bende kilo almak istiyorum ama zeytinyağı içemem ya sütte yasak bana demir eksikliği yaptığı için 1 su bardağı sırf zeytinyağı nasıl içilir öğğğğğ

zentinyağını hiçbi şekildee tüketememm ben yaa. bunu uygularsam kilo almak yerine veririmm içtiğimm gibi çıkarıcağım içiinn

kızlar 1 yemek kaşığı zeytin yağında 125 kalori var akşam yatarken 4 kaşık içtiğinizi düşünün 500 kalori yapar

zeytin yayı ile kilo alınmaz verilir. 2 gündür denemek icin bir kaşık zeytin yağı yiyorum. iki gündür ishal oldum ve hiç tuvalete gitmediğim kadar tuvalette gittim. sonucta bir 400 g zayıflamışım

zeytin yayı ile kilo alınmaz verilir. 2 gündür denemek icin bir kaşık zeytin yağı yiyorum. iki gündür ishal oldum ve hiç tuvalete gitmediğim kadar tuvalette gittim. sonucta bir 400 g zayıflamışım

zeytin yağının kilo verdirdiğini ilk senden duyuyorm... benim bildiğim bütün yağlar kilo aldırır

kızlar kilo alıcaz diye vücudunuzu löp löp yağla doldurmayın
ben de 1-2 ay önce kilo almaya çalışıyodum
düzenli beslendim, kahvaltıyı ihmal etmedim ve 2 ayda 6 kilo aldım
şuan tam ideal kilomdayım

en önemlisi sağlık

haklısın canım insan yağ içe içe cırcır olur be :)))))))))))

haklısın canım insan yağ içe içe cırcır olur be :)))))))))))

herşeyin fazlası zarar ztn ....kararında yapmak gerek sonuçta vücüdun yağlarada ihtiyaçı var.günde 3-4 kaşık zeytinyağıda fazla değil bence aksine faydası olur.ben mesela her akşam yatmadan önce 1 bardak süte 3 kaşık zeytinyağı koyup zorda olsa içiyorum.3kaşık zeytin yağı 350 kaloriden fazla yapıyo sütle beraber kafadan 500 kalori yani...

aynen.. uzmanlar bıle saglık acısından gunde 1 kasık zeytın yagını zaten oneriyor.bızde fazla demıyoruz 3 kaşık.. henuz baslamadım ama denıycem

bende deniycem gerçi bebek mamasında almıştım kilo ama malum ramazan ayı ayrıca squat hareketi yapıyorum bunların yanı sıra onunda bacaklarımda etkisini görür gibiyim 2 hafta yaptım ama şiştiler gibime geliyor bakalım arkadaşlarıma sorucam :)

1 bardak zeytınyagı ıcılır mı cırcır olunur yahu..... bence yogurdun ıcıne 2 - 3 kaşık atsak yeterlı olur dıye dusunuyorum. Abartmaya gerek yok arkadaslar kılo alcam dıye saglıgınızdan olmayın yağ içilir mi hiç su gibi... Te allam ya

zeytinyağı içmek kilo aldırmaz, kilo verdirir :) bağırsakları çalıştırır ve sindirimi kolaylaştırır. bunun sonucunda da kilo vermek kaçınılmazdır :)

arkadaşlar mide mi dayanır yazanlara cevap vereyim rakı içmeden önce hakiki zeytinyağı içilirmiş ki mide bulandırmasın :) ama ne yalan söylim ben de içemem :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…