Doğal Saç Bakım Kürleri Zeytinyağı ile mucize bakım

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri

Nebaktincanim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2010
1.088
680
123
Eskişehir
Kızlar benim saçlarım belime kadar ve dalgalı,o kadar inatçı saçlarım var ki anlatamam üstelik boya,fön,düzleştiricide uyguluyorum.Saç bakımlarına döktüğüm para fazla olmaya başlayıp bi sonuç alamayınca doğal bakım maskelerini araştırdım.Zeytinyağı bakımını buldum 5 yemek kaşığına 2 yumurta kırıp saçıma sürüyorum ( daha doğrusu annem sürüyor:) ) 15 dk bekletip güzelce yıkıyorum hatta dün akşam tekrar yaptım şimdi saçlarım yumuşacık düzleştirici ile inanılmaz kolay şekil almaya başladı.Düzleştirici yaptıktan sonra kupkuru olan saçlarım pamuk gibi 1 aydır kullanıyorum 10 gün arayla.Çok memnun kaldım.Zeytinyağının faydasını bilmeyen yoktur yumurtadada protein olduğunu düşünürsek sonuç kaçınılmaz.Hemde ucuz bi yöntem. İsteyen bi denesin.Yanlız çok güzel bir şekilde yıkamalısınız :) :)

Benim saçlarımda yağlanma sorunu var 2 günde yağlanıyo hemen zeytin yağıyla bakım yapsam bi faydası olurmuki acaba bu sefer zeytin yağıyla daha fazla yağlanmasın :26:

Yağlanması iyi birşey kuru olmasına kıyasla.Yağ saçı besler bende 2 gün arayla yıkıyorum yoksa benimde yağlanıyor ama aşırı seviyede değil.
Düzleştirici yaptığım için uçları kuruyordu bu maske iyi geldi.
Daha da yağlandırırmı soruna net birsey diyemiyecem ama saçı yumuşacıkkk yaptığı bi kesin :)
Bu maske biraz donuk kuru saçlar için sanırım ki yağ beslesin yumurta güçlendirsin diye.Saçının durumunu göz önüne alarak yap derim.
Ben 1 aydır yapıyorum mutluyum sonuçtan

peki yumurtayı olduğu gibimi kırıyosun yani beyazı sarısı hepsi ?

bende geçen hafta zeytinyağı bakımı yapmaya başladım zeytinyağının içine yumurta sarısı ve bir kaçıkta bal ilave ettim 1 saat bekletip yıkadım , ilk yıkamada bile sonuç hoşuma gitti valla , bundan sonra her hafta sonu yapmayı düşünüyorum ..

Evet hepsini kırıyorum çünkü ayrı ayrı yararı var sarısınında beyazınında :)
bende balı düşünmüştüm ama arıları çekmek istemediğim için henüz yapmadım.1 hafta 10 gün arayla filan yapıyorum gerçekten sonuç harika.Sanırım saçının uzamasındada etki ediyor.
Birde bal ekleyerek deneyecem bakalım.

yumurta sarısı neyse de beyazını nasıl arındırdın saçından ben ne zaman bişeye katsam midem bulanıyor yıkarken

Ben de deniyim benim saçlarımıda kuaför bile denmez yaratık yaktı çok kötü ya peki zeytin yağını ısıtıyormusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…