Gebeliğe Hazırlık Zeytinyagli incir kürü kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ruyaperisi

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2012
1.931
2.219
333
Herkese merhaba hamilelik öncesi zeytinyagli incir kürü uygulayan var mı? Yumurtayı geliştirdiği söyleniyor sağlık için de epey faydaları varmis su an regl dönemindeyim bebek düşünüyoruz daha önce dış gebelik geçirdim korunma suremiz bitti geçen ay denedik olmadı kürü daha önce uygulayan varsa olumlu veya olumsuz tecrubelerini paylaşırsa sevinirim 🎈😊

Evet bende duydum yapıp faydasını gören inşallah sizede şifa olur
İnşallah canım valla demeyenler ulaşsa konu ne güzel olur ben baslayacagim kayinvalidem aylar önce hazırlamıştı bir kavanoz sağlık için faydalı diye kabızlık problemi yaşadığım zamanlar tüketirdim geçen gün aniden çıktı karşıma doğurganlığı arttırıyor diye dedim bu kesin bir işaret 😂

İnşallah canım valla demeyenler ulaşsa konu ne güzel olur ben baslayacagim kayinvalidem aylar önce hazırlamıştı bir kavanoz sağlık için faydalı diye kabızlık problemi yaşadığım zamanlar tüketirdim geçen gün aniden çıktı karşıma doğurganlığı arttırıyor diye dedim bu kesin bir işaret 😂
Ayyy hadi inşallah bencede bu bi işaret herşeyde va bi hayır gönlünüze göre olsun herşey

Back
X