Doğal Saç Bakım Kürleri zeytinyağlı sarımsakkkkk

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri

Minnnacik Mouse

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2015
904
2.201
113
arkadaşlar bu konuya yazdım ama kimse cevap yazmadı , her sayfayı okumaya çalıştım ama net bir şeye ulaşamadım bir takım sorularım var lütfen cevap yazabilir misiniz:KK200:

1. bu karışımın en etkili doz uygulaması nedir kaç günde 1 yaptınız ve kaç dk beklettiniz ?

2. saçı döktüğü söylenmiş ne kadar bir dökülme bir açılma yaratıyor mu .? ve dökülme kaçıncı uygulamadan sonra oldu kaçıncı uygulamadan sonra durdu ?

arkadaşlar bu konuya yazdım ama kimse cevap yazmadı , her sayfayı okumaya çalıştım ama net bir şeye ulaşamadım bir takım sorularım var lütfen cevap yazabilir misiniz:KK200:

1. bu karışımın en etkili doz uygulaması nedir kaç günde 1 yaptınız ve kaç dk beklettiniz ?

2. saçı döktüğü söylenmiş ne kadar bir dökülme bir açılma yaratıyor mu .? ve dökülme kaçıncı uygulamadan sonra oldu kaçıncı uygulamadan sonra durdu ?
Ben ilk basta 2 yemek kasığı saç bakım yağına 1 tane sarımsağı ezerek koymustum o taneleri saçımdan çıkarana kadar ne çekmistim ve çok kötü kokuyordu :) ama saçımı çeksemde elime hic gelmiyordu o kadar da etkili olmustu.. sonra sarımsagı zeytinyagında beklettim ve sadece zeytinyagını kullandım.. haftada 1 kere kullandım 3 4 saat beklettim.. bende dökülme felan da yapmadı

Ben ilk basta 2 yemek kasığı saç bakım yağına 1 tane sarımsağı ezerek koymustum o taneleri saçımdan çıkarana kadar ne çekmistim ve çok kötü kokuyordu :) ama saçımı çeksemde elime hic gelmiyordu o kadar da etkili olmustu.. sonra sarımsagı zeytinyagında beklettim ve sadece zeytinyagını kullandım.. haftada 1 kere kullandım 3 4 saat beklettim.. bende dökülme felan da yapmadı

haftada 1 yeterli mi sizce ,peki ne kadar süre uyguladınız bu bakımı bir sonuç elde edebildiniz mi, yeni saçlar çıktı mı acaba ?

haftada 1 yeterli mi sizce ,peki ne kadar süre uyguladınız bu bakımı bir sonuç elde edebildiniz mi, yeni saçlar çıktı mı acaba ?
ben demir ve vitamin hapıda kullandığım için o dònem haftada 1 yeterli geldi bana.. yani bi nevi dıstan tedavi oldu benim ki.. 2 ay kullanmıstım ben evet küçük saçlarımda çıktı hatta simdi örgü yapınca eskiye göre daha da kalın duruyo

ben demir ve vitamin hapıda kullandığım için o dònem haftada 1 yeterli geldi bana.. yani bi nevi dıstan tedavi oldu benim ki.. 2 ay kullanmıstım ben evet küçük saçlarımda çıktı hatta simdi örgü yapınca eskiye göre daha da kalın duruyo

çok teşekkürler cevabınız için bu kürde dökülme yapar diyenler olmuştu endişelendim ne kadar dökülme yapar acaba diye yarın denemeye başlayacağım bakalım nasıll olacak :)

bugün uygulamayı yaptım bütün saçıma sürdüm 20 dk streçleyerek güneşin altında bekledim sürerken saçlarım döküldü ama çok bir miktar değil. arındırma için sürekli olarak kullanmadığım vitaminli, parfümlü ve hacim verici (- yönü saçları kurutması) bir şampuanla 2 kez yıkadım. uçlar tam arınmadı ama koku şuan çok hafif ve karışmış durumda. kullandığım şampuandan dolayı sönme yaşamadım ve koku hafifledi sanırım.

bir dahakine hazırladığım yağı pamukla saç diplerime uygulamayı düşünüyorum çünkü bende saç ortalarından uçlarına bir değişiklik yaratmadı. zaten amaç saç dibi streç şu bu kokusuydu çok uğraştırıcı buldum 1 saatimi aldı diyebilirim. saç dibine pamukla uygulayıp masaj yaparsam daha verimli olacak gibi. şimdilik böyle umarım işe yarıyordur :KK49:

pamukla daha ugrastırıcı olur bence fısfıslı bir sise ile uygularsanız daha rahat olur.. amac zaten dökülmeyi önlemek bunun icin sadece diplerine kullanıyoruz

Arkadaslar. 10 dis sarimaki 1 bucuk su bardagi zeytinyaginin icine atiyorsunuz ve cam kavanoza koyuyorsunuz.10 gun karanlik alanda bekletiyorsunuz.10 gun sonunda bir kaba sadece yagi dokuyorsunuz sarimsaklari degil. Yagin icine 1 adet yumurta sarısı ve yarım limon suyu ekleyip iyice karistiriyorsunuz.gaz maskesi kullanin iğrenç bir kokusu var. Ben yarım saat bile beklemedim 20 dakika bekleyip yikiosunuz.insight sampuani var ve saç kremi ile maskesi bitkisel ürün dehşet güzeldir şiddetle tavsiye ederim.onunla yikiosunuz 5 kere ve sonuç.koku yok.anında geçiyor.

10 adet sarımsağı önce sütte kaynattım sonra sonra onu yarısına kadar zeytinyağlı dolu olan kavonaza rendeledim 15 gğn serin yerde bırakıp haftada 1 kez kullandım 1 ay boyunca yanlız cildimde yağlanma yaptı malesef aynı işlemi şimdide şampuanıma yapmayı düşünüyorum

Back
X