Kukrim En Sevdiği Renk Mor Olan Kadın💜 Pro Üye 24 Haziran 2015 40.173 155.288 798 7 Temmuz 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #2.401 Evvab .!.: MaşaAllah canım benim sen çok iyi bir insansın Rabbimde güzel gönlüne göre vermiş elhamdülillah ♥ Genişletmek için tıkla... Estağfurullah canım o senin güzel gormenden Allah seninde güzel gönlüne göre versin inşallah
Evvab .!.: MaşaAllah canım benim sen çok iyi bir insansın Rabbimde güzel gönlüne göre vermiş elhamdülillah ♥ Genişletmek için tıkla... Estağfurullah canım o senin güzel gormenden Allah seninde güzel gönlüne göre versin inşallah
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.493 614.760 1.098 Malatya 7 Temmuz 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #2.402 Minik meleklerim .!.: Dilimin ucuna geldi hahsedecektim kendisi çok meraklı kk yi takip eder falan neme lazim Genişletmek için tıkla... O zaman gerek yok
Minik meleklerim .!.: Dilimin ucuna geldi hahsedecektim kendisi çok meraklı kk yi takip eder falan neme lazim Genişletmek için tıkla... O zaman gerek yok
E Evvab Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2018 7.727 27.994 468 7 Temmuz 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #2.403 kukrim27 .!.: Estağfurullah canım o senin güzel gormenden Allah seninde güzel gönlüne göre versin inşallah Genişletmek için tıkla... Amin cümlemizin inşaAllah balım
kukrim27 .!.: Estağfurullah canım o senin güzel gormenden Allah seninde güzel gönlüne göre versin inşallah Genişletmek için tıkla... Amin cümlemizin inşaAllah balım
Kukrim En Sevdiği Renk Mor Olan Kadın💜 Pro Üye 24 Haziran 2015 40.173 155.288 798 7 Temmuz 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #2.404 -cantanem- .!.: Şuan aglıyor, sallıyorum. Bugun göbeğimiz düştü şükür Genişletmek için tıkla... Gözümüz aydın canım
-cantanem- .!.: Şuan aglıyor, sallıyorum. Bugun göbeğimiz düştü şükür Genişletmek için tıkla... Gözümüz aydın canım
Minik Duduklu Tencere Kendi farkında değil ama idolü oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü 8 Nisan 2017 57.217 305.337 698 7 Temmuz 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #2.405 Evvab .!.: Naptı Genişletmek için tıkla... bu şarkı çıktı gelini bekleme esnasında Bana bu şarkıyı bulip indirsene fdedi bende güldüm tamam dedim bu şarkı bana mı dedim Alaylı bir gülümseme ile hayata dedi kafa sallauip Bugün içimde sıkıntı var böyle bağıra bağıra ağlamak isitoyirm resmen
Evvab .!.: Naptı Genişletmek için tıkla... bu şarkı çıktı gelini bekleme esnasında Bana bu şarkıyı bulip indirsene fdedi bende güldüm tamam dedim bu şarkı bana mı dedim Alaylı bir gülümseme ile hayata dedi kafa sallauip Bugün içimde sıkıntı var böyle bağıra bağıra ağlamak isitoyirm resmen
Minik Duduklu Tencere Kendi farkında değil ama idolü oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü 8 Nisan 2017 57.217 305.337 698 7 Temmuz 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #2.406 Nevreste .!.: O zaman gerek yok Genişletmek için tıkla... Ama hediye gelsin ona bahsedeceğim diyeceğim bak bunu bu menü ile kazandım
Nevreste .!.: O zaman gerek yok Genişletmek için tıkla... Ama hediye gelsin ona bahsedeceğim diyeceğim bak bunu bu menü ile kazandım
Kukrim En Sevdiği Renk Mor Olan Kadın💜 Pro Üye 24 Haziran 2015 40.173 155.288 798 7 Temmuz 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #2.407 Minik meleklerim .!.: bu şarkı çıktı gelini bekleme esnasında Bana bu şarkıyı bulip indirsene fdedi bende güldüm tamam dedim bu şarkı bana mı dedim Alaylı bir gülümseme ile hayata dedi kafa sallauip Bugün içimde sıkıntı var böyle bağıra bağıra ağlamak isitoyirm resmen Genişletmek için tıkla... Gel beraber ağlayak
Minik meleklerim .!.: bu şarkı çıktı gelini bekleme esnasında Bana bu şarkıyı bulip indirsene fdedi bende güldüm tamam dedim bu şarkı bana mı dedim Alaylı bir gülümseme ile hayata dedi kafa sallauip Bugün içimde sıkıntı var böyle bağıra bağıra ağlamak isitoyirm resmen Genişletmek için tıkla... Gel beraber ağlayak
Minik Duduklu Tencere Kendi farkında değil ama idolü oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü 8 Nisan 2017 57.217 305.337 698 7 Temmuz 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #2.408 kukrim27 .!.: Gel beraber ağlayak Genişletmek için tıkla... İnan çok bozugum yine kayınpederi götürdü beni .. Susuyorum ama sabirrr sabirrrrr
kukrim27 .!.: Gel beraber ağlayak Genişletmek için tıkla... İnan çok bozugum yine kayınpederi götürdü beni .. Susuyorum ama sabirrr sabirrrrr
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.493 614.760 1.098 Malatya 7 Temmuz 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #2.409 Minik meleklerim .!.: Ama hediye gelsin ona bahsedeceğim diyeceğim bak bunu bu menü ile kazandım Genişletmek için tıkla... Hava atmak şart
Minik meleklerim .!.: Ama hediye gelsin ona bahsedeceğim diyeceğim bak bunu bu menü ile kazandım Genişletmek için tıkla... Hava atmak şart
Minik Duduklu Tencere Kendi farkında değil ama idolü oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü 8 Nisan 2017 57.217 305.337 698 7 Temmuz 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #2.410 Nevreste .!.: Hava atmak şart Genişletmek için tıkla... Yani ben ve hava atmak yani cümle nin bile ayrı bir havası oluyor
Nevreste .!.: Hava atmak şart Genişletmek için tıkla... Yani ben ve hava atmak yani cümle nin bile ayrı bir havası oluyor
E Evvab Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2018 7.727 27.994 468 7 Temmuz 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #2.411 Minik meleklerim .!.: bu şarkı çıktı gelini bekleme esnasında Bana bu şarkıyı bulip indirsene fdedi bende güldüm tamam dedim bu şarkı bana mı dedim Alaylı bir gülümseme ile hayata dedi kafa sallauip Bugün içimde sıkıntı var böyle bağıra bağıra ağlamak isitoyirm resmen Genişletmek için tıkla... Ay çok tatlısın minik ya tam odunluk yapmış eşin kütük hatta
Minik meleklerim .!.: bu şarkı çıktı gelini bekleme esnasında Bana bu şarkıyı bulip indirsene fdedi bende güldüm tamam dedim bu şarkı bana mı dedim Alaylı bir gülümseme ile hayata dedi kafa sallauip Bugün içimde sıkıntı var böyle bağıra bağıra ağlamak isitoyirm resmen Genişletmek için tıkla... Ay çok tatlısın minik ya tam odunluk yapmış eşin kütük hatta
Kukrim En Sevdiği Renk Mor Olan Kadın💜 Pro Üye 24 Haziran 2015 40.173 155.288 798 7 Temmuz 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #2.412 Minik meleklerim .!.: İnan çok bozugum yine kayınpederi götürdü beni .. Susuyorum ama sabirrr sabirrrrr Genişletmek için tıkla... Kiziyoruz da napcak be minik ana baba atılmaz da değiştiremez de bu saatten sonra huyunu
Minik meleklerim .!.: İnan çok bozugum yine kayınpederi götürdü beni .. Susuyorum ama sabirrr sabirrrrr Genişletmek için tıkla... Kiziyoruz da napcak be minik ana baba atılmaz da değiştiremez de bu saatten sonra huyunu
Minik Duduklu Tencere Kendi farkında değil ama idolü oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü 8 Nisan 2017 57.217 305.337 698 7 Temmuz 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #2.413 Evvab .!.: Ay çok tatlısın minik ya tam odunluk yapmış eşin kütük hatta Genişletmek için tıkla... Odunluk da nirvana kendisi .hatta Türkiye çapında lider bile seçilebilir odunlukta
Evvab .!.: Ay çok tatlısın minik ya tam odunluk yapmış eşin kütük hatta Genişletmek için tıkla... Odunluk da nirvana kendisi .hatta Türkiye çapında lider bile seçilebilir odunlukta
Minik Duduklu Tencere Kendi farkında değil ama idolü oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü 8 Nisan 2017 57.217 305.337 698 7 Temmuz 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #2.414 kukrim27 .!.: Kiziyoruz da napcak be minik ana baba atılmaz da değiştiremez de bu saatten sonra huyunu Genişletmek için tıkla... Aynı şeyi ona sordum babanın uaptiklarini babam yapsa sen benim davrandığını gibi davranır misin sustu cevap vermedi .aradan bir gün geçti bugün dedim hala cvp vernedin .benim de sustugum seyler oldu dedi düğünde birk işi ile tarismasini söyledi O babam değil yalnız seni de kimse küfürle kovmadi bu ugune kadar dedim Sen beni dinle benim dediğimi yap deyip gecistirdi Nefret ediyorum içimdeki kin büyüyor daha da
kukrim27 .!.: Kiziyoruz da napcak be minik ana baba atılmaz da değiştiremez de bu saatten sonra huyunu Genişletmek için tıkla... Aynı şeyi ona sordum babanın uaptiklarini babam yapsa sen benim davrandığını gibi davranır misin sustu cevap vermedi .aradan bir gün geçti bugün dedim hala cvp vernedin .benim de sustugum seyler oldu dedi düğünde birk işi ile tarismasini söyledi O babam değil yalnız seni de kimse küfürle kovmadi bu ugune kadar dedim Sen beni dinle benim dediğimi yap deyip gecistirdi Nefret ediyorum içimdeki kin büyüyor daha da
E Evvab Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2018 7.727 27.994 468 7 Temmuz 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #2.415 Minik meleklerim .!.: Odunluk da nirvana kendisi .hatta Türkiye çapında lider bile seçilebilir odunlukta Genişletmek için tıkla... Yeşil çayın varmı hadi bir içelim
Minik meleklerim .!.: Odunluk da nirvana kendisi .hatta Türkiye çapında lider bile seçilebilir odunlukta Genişletmek için tıkla... Yeşil çayın varmı hadi bir içelim
Minik Duduklu Tencere Kendi farkında değil ama idolü oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü 8 Nisan 2017 57.217 305.337 698 7 Temmuz 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #2.416 Evvab .!.: Yeşil çayın varmı hadi bir içelim Genişletmek için tıkla... Kahve yapayım ben en iyisi hiç uykum yok tadım tuzum gibi
Evvab .!.: Yeşil çayın varmı hadi bir içelim Genişletmek için tıkla... Kahve yapayım ben en iyisi hiç uykum yok tadım tuzum gibi
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.493 614.760 1.098 Malatya 7 Temmuz 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #2.417 Minik meleklerim .!.: Yani ben ve hava atmak yani cümle nin bile ayrı bir havası oluyor Genişletmek için tıkla... Niye ya yaparsın :)
Minik meleklerim .!.: Yani ben ve hava atmak yani cümle nin bile ayrı bir havası oluyor Genişletmek için tıkla... Niye ya yaparsın :)
Minik Duduklu Tencere Kendi farkında değil ama idolü oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü 8 Nisan 2017 57.217 305.337 698 7 Temmuz 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #2.418 Nevreste .!.: Niye ya yaparsın :) Genişletmek için tıkla... Zaten hava =ben
E Evvab Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2018 7.727 27.994 468 7 Temmuz 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #2.419 Minik meleklerim .!.: Kahve yapayım ben en iyisi hiç uykum yok tadım tuzum gibi Genişletmek için tıkla... Yok yeşil çay yap metabolizman hızlanırsa üzgünde hissetmezsin inşaAllah
Minik meleklerim .!.: Kahve yapayım ben en iyisi hiç uykum yok tadım tuzum gibi Genişletmek için tıkla... Yok yeşil çay yap metabolizman hızlanırsa üzgünde hissetmezsin inşaAllah
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.493 614.760 1.098 Malatya 7 Temmuz 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #2.420 Minik meleklerim .!.: Zaten hava =ben Genişletmek için tıkla... İyi o zaman sıkıntı yok