En başarılı bulduğunuz ''Zeytinyağlı ''tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.269
  • Anket Kapalı .
Ben sünnet telaşı ile onu dusunemiyorim dusunsemde sunnet sonrası belli olacak ztaen

Benim umudum var ama bakalım inşallah hayırlısı olsun
Benimde dert çok aklıma gelmiyor ama bir umut belki olur:)Bizim son zaten oldu oldu :)Yoksa önümüzdeki sınavlara bakacağız:)

Yok canım bu hafta tercih yapacağız:)
22 Temmuz'da belli olacak:)
Oğlum çok iyi canım maşaallah çabuk toparladı.Hiç korktuğum gibi olmadı:)
Tercihten sonra belli olacak hangileri tuttuğu anladım ablacım hayırlısı olsun yaa gönüllerindeki olsun hayırlı olacaksan inşallah Maşallah benim de hep aklımda ama büyüyünce artık sevindim çabuk toparlamasına maşallah ona

Aynen canım tercih sonrası belli olacak:)Nitelikliler biraz zor gibi zaten eve yakın istediğimiz bir okul var.Diploma notu 85 üstü alıyormuş orası olur inşaallah diyoruz.Ortalama yüksek olunca seviye iyi olur diyorum.
Canım zaten 0-2 yaş sonrasında 6-10 yaş aralığında yapılıyor.6 sonrasını bekle arada yaptırma:)
Hiç korkma canım hiç problem yaşamadık çok rahat oldu.Çevremden korkutmuşlardı 1 hafta çok zorlanır falan biz 1 gün bile zorlanmadık :)

Ay Hadi inşallah yaa en güzellerini hakediyor pırıl pırıl hepsi maşallah bir sıkıntı yaşamazsak inşallah 7 yaş filan düşünüyorum bende umarım siz gibi hemen toparlar Tuna da

Ay Hadi inşallah yaa en güzellerini hakediyor pırıl pırıl hepsi maşallah bir sıkıntı yaşamazsak inşallah 7 yaş filan düşünüyorum bende umarım siz gibi hemen toparlar Tuna da
Allah razı olsun canım benim İnşaallah canım Allah gönlünüze göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…