Bu aralar çok mutlu her gün parka iniyoruz oynuyoruz filan sallamadan uyuyor artık onu da öğrendi şükür telefonu eline alınca şunu bırak diyor birde dili çözülmeye başladı bıdı bıdı hiç susmuyor
Tercihten sonra belli olacak hangileri tuttuğu anladım ablacım hayırlısı olsun yaa gönüllerindeki olsun hayırlı olacaksan inşallah Maşallah benim de hep aklımda ama büyüyünce artık sevindim çabuk toparlamasına maşallah ona
Tercihten sonra belli olacak hangileri tuttuğu anladım ablacım hayırlısı olsun yaa gönüllerindeki olsun hayırlı olacaksan inşallah Maşallah benim de hep aklımda ama büyüyünce artık sevindim çabuk toparlamasına maşallah ona☺
Aynen canım tercih sonrası belli olacak:)Nitelikliler biraz zor gibi zaten eve yakın istediğimiz bir okul var.Diploma notu 85 üstü alıyormuş orası olur inşaallah diyoruz.Ortalama yüksek olunca seviye iyi olur diyorum.
Canım zaten 0-2 yaş sonrasında 6-10 yaş aralığında yapılıyor.6 sonrasını bekle arada yaptırma:)
Hiç korkma canım hiç problem yaşamadık çok rahat oldu.Çevremden korkutmuşlardı 1 hafta çok zorlanır falan biz 1 gün bile zorlanmadık :)
Aynen canım tercih sonrası belli olacak:)Nitelikliler biraz zor gibi zaten eve yakın istediğimiz bir okul var.Diploma notu 85 üstü alıyormuş orası olur inşaallah diyoruz.Ortalama yüksek olunca seviye iyi olur diyorum.
Canım zaten 0-2 yaş sonrasında 6-10 yaş aralığında yapılıyor.6 sonrasını bekle arada yaptırma:)
Hiç korkma canım hiç problem yaşamadık çok rahat oldu.Çevremden korkutmuşlardı 1 hafta çok zorlanır falan biz 1 gün bile zorlanmadık :)
Ay Hadi inşallah yaa en güzellerini hakediyor pırıl pırıl hepsi maşallah bir sıkıntı yaşamazsak inşallah 7 yaş filan düşünüyorum bende umarım siz gibi hemen toparlar Tuna da
Ay Hadi inşallah yaa en güzellerini hakediyor pırıl pırıl hepsi maşallah bir sıkıntı yaşamazsak inşallah 7 yaş filan düşünüyorum bende umarım siz gibi hemen toparlar Tuna da